Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cum s-au imbracat celebritatile pe covorul rosu la BAFTA Awards 2014

ADPM ADPM,
Cum s-au imbracat celebritatile pe covorul rosu la BAFTA Awards 2014

Pleiada de staruri pe covorul rosu asternut seara trecuta la Royal Opera House din Londa, cu ocazia galei de decernare a Premiilor BAFTA. Daca Angelina Jolie a ales sa iasa din tipare si paseasca pe red carpet intr-un costum de inspiratie masculina, perfect asortat cu cel purtat de Brad Pitt, Lupita Nyongo, Naomie Harris sau Uma Thurman au optat pentru rochii spectaculoase si extrem de elegante. continuă pe ADPM

GALERIE FOTO: Castigatorii premiilor BAFTA, pe covorul rosu.

12 ani de sclavie si Gravity: Misiune in spatiu au fost marile castigatoare ale premiilor BAFTA, organizate duminica seara, la Londra. Cea mai buna actrita a fost desemnata Cate Blachette, pentru rolul din filmul Blue Jasmine, in regia lui Woody Allen. Jennifer Lawrence a fost aleasa cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru Teapa in stil american. Trofeul pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar a fost obtinut de Barkhad Abdi, care a dat viata unui pirat somalez in .

Doamna si domnul Smith au facut furori la BAFTA!

Brad Pitt si Angelina Jolie au stralucit aseara pe covorul rosu de la BAFTA Awards, ceremonie desfasurata la Londra. Cel mai mediatizat cuplu al lumii a afisat o buna dispozitie la evenimentul de unde Brad Pitt n-a plecat cu mana goala. Actorul a primit un trofeu pentru 12 Years a Slave, care a fost desemnat cel mai bun film al anului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )