Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cum s-au imbracat femeile din politica in ziua votului. Sotia lui Emil Boc i-a socat pe toti!

Playtech Playtech,
Cum s-au imbracat femeile din politica in ziua votului. Sotia lui Emil Boc i-a socat pe toti!

Doamnele din politica si-au facut si ele datoria azi, dar nu oricum. Toate au venit imbracate in vestimentatii care mai de care mai elegante si sobre, in conformitate cu importanta evenimentului. Sotia lui Emil Boc a fost insa cea care a iesit in evidenta. Cu ce s-a imbracat? Cum si-a facut aparitia sotia lui Emil . continuă pe Playtech

Cum au aparut Traian Basescu si iubitul Elenei Udrea, in ziua votului. Nimeni nu se astepta la asta, chiar azi

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati la urne pentru a-si alege primarii, consilierii si presedintii de Consiliu Judetean. in total, peste 43. 000 de functii la stat sunt in joc la alegerile de astazi, pana la ora 21:00. Printre cei care au votat si au fost votati astazi se numara si Traian Basescu. Cum au .

Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Alegeri locale 2020. Fotografierea ori filmarea prin orice mijloace a buletinului de vot de catre alegatori in timp ce voteaza se sanctioneaza cu o amenda care este cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat azi, purtatorul de cuvant al MAI, pe nume Monica Dajbog. Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care .

Membru din stafful de campanie al lui Mohammad Murad, dus la Politie sub suspiciunea ca impartea bani in ziua votului (VIDEO)

Mohammad Murad, candidat independent la Primaria Mangalia, a fost din nou parte intr-un incident electoral chiar in ziua alegerilor locale.

Botosani: Un membru dintr-o sectie de votare a fost confirmat cu Covid-19 chiar in ziua votului

Un membru al unei sectii de votare din Botosani a fost confirmat cu Covid-19 chiar in ziua alegerilor. Anchetaepidemiologica este in desfasurare. Se pare ca un membru al Biroului Electoral de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )