Libnet.ro
UNICEF

12:46

Cum au scapat de cainii maidanezi tarile din Europa. Metoda EFICIENTA care a golit Marea Britanie de cainii comunitari

Antena3 Antena3,
Cum au scapat de cainii maidanezi tarile din Europa. Metoda EFICIENTA care a golit Marea Britanie de cainii comunitari

Tarile din vestul Europei au scapat de maidanezi de mai bine de un deceniu. Spaniolii au rezolvat problema cainilor fara stapan printr-un sistem bine pus la punct, in care injectia letala este aplicata. continuă pe Antena3

Top: tarile din UE cu cei mai multi someri. Afla unde se plaseaza Romania

Rata somajului a stagnat in luna iulie in UE la 11%, insa numarul somerilor din Europa a crescut cu un milion mai mare fata aceeasi perioada a anului trecut, la 26,6 milioane, potrivit Eurostat . Iata tarile cu cei mai multi someri, clasament in care.

Firme romanesti, in top 500 al celor mai mari companii din Europa Centrala

Un raport realizat de firma de consultanta Deloitte si prezentat de Mediafax arata ca Romania este si in acest an a cincea tara din Europa Centrala dupa numarul de companii reprezentate in top 500 al.

Cele mai populare formate de publicitate online din Europa Centrala si de Est

Bannerele standard raman cele mai populare formate de publicitate online din Europa Centrala si de Est, insa media cea mai ridicata a ratei de click este inregistrata de bannerele de tip Preroll, Toplayer si Interstitial, conform studiului AdMonitor.

FOTO INCREDIBILE: Cum arata, in urma cu 5 ani, ultimul bastion FEUDAL din Europa.

In urma cu cinci ani, mica insula Shark din largul coastelor Normandiei era un teritoriu feudal. Pe insula traiesc aproximativ 600 de oameni care se puteau mandri, pana in 2008, ca sunt locuitorii ultimului teritoriu feudal din Europa. Masinile sunt interzise pe insula, insa locuitorii apeleaza la biciclete si la vehiculele trase de cai, conform re-actor. net. Locuitorii insulei se ghideaza dupa propriile legi, bazate pe legislatia Normanda, si au propriul lor Parlament. Citeste si FOTO .

Care sunt cele mai populare formate de publicitate online din Europa Centrala si de Est?.

Conform studiului AdMonitor derulat de Gemius, bannerele standard raman cele mai populare formate de publicitate online din Europa Centrala si de Est, insa media cea mai ridicata a ratei de click este inregistrata de bannerele de tip Preroll, Toplayer si Interstitial. Bannerele standard sunt folosite in 84% din totalul campaniilor online din Europa Centrala si de Est. O mare parte dintre aceste tipuri de bannere se inregistreaza in Romania, Letonia, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia si .

Cinci firme din Romania au intrat in top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala.

Cinci firme din Romania au intrat in top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala, realizat de firma de consultanta Deloitte, informeaza Mediafax. Clasamentul realizat anual de Deloitte Europa Centrala in 18 tari se afla la a saptea editie si ia in calcul cifra de afaceri raportata de companii pe anul calendaristic precedent. OMV Petrom este cea mai bine plasata companie in clasament, pe locul 18 in regiune, in scadere de pe 16 in 2011. Pe urmatorul loc se afla Rompetrol Rafinare, pe .

Alegerile din Germania vor avea un impact considerabil asupra evenimentelor din Europa

Alegerile din Germania, care vor avea loc luna aceasta, vor avea un impact considerabil asupra evenimentelor ulterioare din Europa, considera analistii Saxo Bank.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )