Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cum sa scapi de mirosul neplacut al chiuvetei? Iata cele mai tari trucuri

Antena3 Antena3,
Cum sa scapi de mirosul neplacut al chiuvetei? Iata cele mai tari trucuri

Chiuveta este cel mai folosit obiect din bucatarie si, daca nu este curatata asa cum trebuie, va ajunge sa miroasa neplacut. Iata cateva trucuri pentru a scapa de aceastp situatie. continuă pe Antena3

SFINTII MIHAIL SI GAVRIIL. Cele mai inspirate mesaje pe care sa le trimiti prietenilor pe 8 noiembrie

Peste 1,3 milioane de romani isi serbeaza, pe 8 noiembrie, ziua numelui, cu ocazia sarbatoririi Sfinfitilor Mihail si Gavriil. Iata cateva din cele mai inspirate.

Firma romaneasca ce a dezvoltat un soft de personalizare a mesajului publicitar: Cele mai mari greseli in campaniile de promovare

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac agentiile si companiile in campaniile de promovare este sa nu tina cont de preferintele utilizatorilor. Doar ca si atunci cand detii date despre aceste preferinte pot aparea probleme ce duc la cheltuieli uriasi si inutile, intr-o campanie, sustine Adrian Enache, fondatorul unei agentii de digital ce si-a dezvoltat propriul soft de analiza de date si personalizare a mesajelor publicitare.

FOTO Cele mai bune jucatoare de tenis au intins-o in vacanta: Sarapova, Muguruza si Kvitova au facut ravagii pe plaja

Caroline Wozniacki si-a anuntat noua logodna pe Twitter, Ana Ivanovici a sarbatorit implinirea a 30 de ani, iar Maria Sarapova, Petra Kvitova si Garbine Muguruza au gasit cele mai bune locatii pentru plaja.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, relateaza Bloomberg.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, potrivit Bloomberg.

Top 10 cele mai inalte turnuri din lume

Intre primele zece cele mai inalte turnuri din lume se afla si un cos de fum al unei centrale din Kazahstan, in timp ce locul 40 din top 100 este ocupat de o structura construita acum mai bine de doua secole.

Netflix ffinanteaza unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului

Unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului,The Irishman al lui Martin Scorsese, este produs de Netflix, potrivit zf. ro. Netflix finanteaza cu suma de 150 de milioane de dolari.

Netflix finanteaza unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului

Unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului,The Irishman al lui Martin Scorsese, este produs de Netflix, potrivit zf. ro. Netflix finanteaza cu suma de 150 de milioane de dolari.

Presa iberica: Trei romance sunt cele mai puternice femei din Spania - VIDEO

Trei romance se numara printre cele mai influente femei din Spania. Marcela Topor este supranumita prima-doamna a Cataloniei, deoarece sotul ei este Carles Puigdemont, liderul separatist al.

Romania, in DOLIU! A facut INFARCT! Din pacate, S-A STINS una dintre cele mai CUNOSCUTE voci. Dumnezeu sa il ierte!

Astazi s-a stins una dintre cele mai cunoscute voci ale Judetului Arad. Orasul Ineu a pierdut un interpret, un om de valoare. Sincere Condoleante si Dumnezeu sa il ierte si sa il.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )