Libnet.ro
UNICEF

12:00

SFINTII MIHAIL SI GAVRIIL. Cele mai inspirate mesaje pe care sa le trimiti prietenilor pe 8 noiembrie

Antena3 Antena3,
SFINTII MIHAIL SI GAVRIIL. Cele mai inspirate mesaje pe care sa le trimiti prietenilor pe 8 noiembrie

Peste 1,3 milioane de romani isi serbeaza, pe 8 noiembrie, ziua numelui, cu ocazia sarbatoririi Sfinfitilor Mihail si Gavriil. Iata cateva din cele mai inspirate. continuă pe Antena3

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavriil! Felicitari, urari si mesaje SMS pe care le poti trimite familiei, prietenilor sau colegilor

Peste 1,3 milioane de romani isi serbeaza, pe 8 noiembrie, ziua numelui, cu ocazia sarbatoririi Sinfitilor Mihail si Gavriil in aceasta zi, cu totii ne.

SFINTII MIHAIL SI GAVRIIL. Ce trebuie sa faci pe 8 noiembrie, ca sa-ti mearga bine

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil sunt sarbatoriti pe 8 noiembrie de credinciosii ortodocsi. Sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil este prilej de aniversare pentru 1,3.

SFINTII MIHAIL SI GAVRIIL.Ce nu trebuie sa faci sub nicio forma pe 8 noiembrie

In fiecare an, la 8 noiembrie, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Mihail si Gavriil, cei doi arhangheli purtatori de sabie ca simbol al biruintei care sunt, potrivit credintei ortodoxe,.

Alegeri anticipate Catalonia: Partidele pro-independenta ar putea obtine cele mai multe voturi

Partidele care sustin independenta Cataloniei ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile anticipate prevazute sa aiba loc in regiune la 21 decembrie, dar si-ar putea pierde majoritatea, releva un sondaj publicat duminica in cotidianul La Vanguardia, citat de Reuters si AFP.

MESAJE DE SFINTII MIHAIL SI GAVRIL. Urari, mesaje si sms-uri de La multi ani

Peste 1,3 milioane de romani isi serbeaza onomastica cu ocazia zilei Sfintilor Arhanghei Mihai si Gavril. Daca printre cei dragi sau printre cunostinte.

Firma romaneasca ce a dezvoltat un soft de personalizare a mesajului publicitar: Cele mai mari greseli in campaniile de promovare

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac agentiile si companiile in campaniile de promovare este sa nu tina cont de preferintele utilizatorilor. Doar ca si atunci cand detii date despre aceste preferinte pot aparea probleme ce duc la cheltuieli uriasi si inutile, intr-o campanie, sustine Adrian Enache, fondatorul unei agentii de digital ce si-a dezvoltat propriul soft de analiza de date si personalizare a mesajelor publicitare.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, relateaza Bloomberg.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, potrivit Bloomberg.

Top 10 cele mai inalte turnuri din lume

Intre primele zece cele mai inalte turnuri din lume se afla si un cos de fum al unei centrale din Kazahstan, in timp ce locul 40 din top 100 este ocupat de o structura construita acum mai bine de doua secole.

Sunteti in cautarea unei masini noi? Iata top 10 cele mai bune modele pe care le puteti cumpara!

Cumpararea unei masini noi poate fi un lucru dificil chiar daca dispui de suma de bani necesara pentru aceasta investitie. Exista in acest moment pe piata suficienti producatori auto astfel incat alegerea sa fie cat mai grea. De aceea, probabil, o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )