Libnet.ro
UNICEF

23:15

Video viral. Doi politisti canta in masina Mos Craciun cu plete dalbe (VIDEO)

B1 B1,
Video viral. Doi politisti canta in masina Mos Craciun cu plete dalbe (VIDEO)

Doi politisti au devenit vedete pe internet, dupa ce, intre doua misiuni, s-au pus pe cantat colinde, iar momentul lor filmat a fost postat pe Facebook. Unul dintre agenti a fost cuprins ceva mai tare de. continuă pe B1

VIDEO Doi politisti romani, filmati in masina de serviciu in timp ce canta Mos Craciun cu plete dalbe

Un colind cantat de politisti, in masina de serviciu, devine viral pe internet. Mos Craciun cu plete dalbe este interpretat de un echipaj de Politie Rutiera, in trafic.

VIDEO Politistii colindatori. Doi agenti de la Rutiera, filmati in masina de serviciu cantand Mos Craciun cu plete dalbe

Un colind cantat de politisti, in masina de serviciu, devine viral pe internet. Mos Craciun cu plete dalbe este interpretat de un echipaj de Politie Rutiera, in trafic.

Fetita i-a scris un mesaj lui Mos Craciun, dar ce a putut sa-i ceara acestuia, a uimit pe toata lumea (FOTO)

O fetita de noua ani din Canada i-a scris si ea lui Mos Craciun, insa mesajul sau a devenit viral. Jennifer a asteptat pana cand a iesit impreuna cu mama sa afara, sa se joace ic.

IMAGINEA ZILEI! Mesajul unei fetite de noua ani pentru Mos Craciun (VIDEO)

Rugamintea unei pustoaice pentru Mos Craciun a devenit virala pe Internet. Fetita de 9 ani a renuntat la traditionala scrisoare si a scris cu majuscule pe zapada asternuta langa casa: Mos.

Mos Craciun isi face ferma de reni in Romania. Vixen si Comet au ajuns deja si isi asteapta fratii care vor sosi direct din Finlanda

Doi dintre cei noua reni care il ajuta pe Mos Craciun sa duca, in noaptea de Ajun, cadouri copiilor care au fost cuminti in timpul anului, au ajuns in comuna prahoveana Blejoi. Este vorba despre Vixen si Comet, un mascul si o femela, in varsta acum de patru ani, care au venit in piata din centrul comunei impreuna cu cel mai asteptat personaj al iernii.

Mos Craciun, in direct pe B1 TV: Ce a raspuns cand a fost intrebat daca politicienii ar merita daruri(VIDEO)

Mos Craciun s-a urcat in sania trasa de reni si a plecat de la resedinta sa oficiala din Laponia, spre noi toti. Calatoria in jurul lumii este anevoiasa, iar Mosula facut deja primul.

VIDEO Momentul in care Mos Craciun apare din Marea Neagra

Mos Craciun a iesit din apele Marii Negre in dimineata de vineri, 22 decembrie, adus de scafandrii militari ai Fortelor Navale Romane.

O fetita de noua ani i-a scris lui Mos Craciun un mesaj inedit. Oamenii au izbucnit in hohote de ras cand au vazut ce a cerut copila - VIDEO

Jennifer, o fetita de noua ani din Canada, a decis sa ii scrie lui Mos Craciun, ca sa fie convinsa ca primeste exact ce isi doreste. A asteptat pana cand a iesit.

Sotul lui Mos Craciun. O carte pentru copii din SUA ne infatiseaza un Craciun negru, gay si casatorit cu un alt Mos

Sotul lui Mos Craciun. Titlul derutant si scandalizant pentru unii este un simplu titlu al unei carti pentru copii, mediatizata intens in aceste zile de postul american CNN, care aduce.

Scrisoarea politistului Godina catre Mos Craciun: cu speranta ca nu vei reveni la Mos Gerila, te rog sa ii faci pe romani mult mai greu de prostit

Politistul brasovean Marian Godina a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare catre Mos Craciun, cu un mesaj politic, care se incheie cu rugamintea de a-i face pe romani mult mai greu de prostit.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )