Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum au votat moldovenii la alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Cum au votat moldovenii la alegerile prezidentiale

Candidatul pro-rus la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu a reusit sa castige alegerile prezidentiale din primul tur, desi a fost extrem de aproape de victorie. in turul doi, se va lupta cu proeuropeana Maia Sandu. continuă pe Adevărul

Socialistul Igor Dodon si candidatul pro-european Maia Sandu, in turul al II-lea

ACTUALIZARE 11:12 Theodor Paleologu: Mai e o sansa - mica, dar reala - ca Maia Sandu sa cistige alegerile prezidentiale Deputatul Theodor Paleologu considera ca Maia Sandu, candidatul pro-european la presedintia Republicii Moldova, are o sansa ''mica, dar reala '' de a castiga alegerile. *ACTUALIZARE 10:53 Gorghiu: Turul al doilea de scrutin, o sansa pentru pastrarea orientarii pro-europene *ACTUALIZARE 10:45 Adrian Nastase: Primul tur al alegerilor de la Chisinau ne-a aratat ca exista o fractura in Republica Moldova *ACTUALIZARE 09:42 Basescu: Maia Sandu va castiga alegerile prezidentiale cu 53% .

HARTA ROSIE a Republicii Moldova: Unde a castigat alegerile socialistul Igor Dodon si care au fost putinele raioane unde s-a impus candidatul pro-european Maia Sandu (FOTO)

Dupa alegerile prezidentiale din Moldova, Comisia Electorala Centrala a aratat datele preliminare pentru fiecare raion judet) din tara. Concret, socialistul Igor Dodon a castigat 26 de raioane,.

Socialistul Igor Dodon si candidatul pro-european Maia Sandu, in turul al II-lea

Noul presedinte al Republicii Moldova va fi decis pe 13 noiembrie, cand se vor confrunta, in al doilea tur de scrutin, candidatul pro-rus, Igor Dodon, si candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu.

Controversa: FBI a redeschis ancheta privind e-mailurile lui Hillary Clinton, cu 10 zile inainte de alegerile prezidentiale din SUA. Donald Trump a salutat decizia autoritatilor

Biroul Federal de Investigatii FBI) din Statele Unite a redeschis, vineri, ancheta in cazul emailurilor private utilizate Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale, in perioada in care a detinut functia de secretar de Stat.

Controversa: FBI a redeschis ancheta privind e-mailurile lui Hillary Clinton, cu 10 zile inainte de alegerile prezidentiale din SUA

Biroul Federal de Investigatii FBI) din Statele Unite a redeschis, vineri, ancheta in cazul emailurilor private utilizate Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale, in perioada in care a detinut functia de secretar de Stat.

Alegeri locale noi concomitent cu alegerile prezidentiale

Concomitent cu alegerile prezidentiale, duminica, 30 octombrie, in patru localitati din tara vor avea loc si alegeri locale. Urmeaza sa-si aleaga primarul locuitorii din comuna Iserlia, raionul Basarabeasca, satul Bucuria, raionul Cahul, comuna Galaseni, raionul Rascani si comuna Galesti, raionul Straseni. Totodata, in satul Pitusca, raionul Calarasi, oamenii sunt asteptati la un referendum local pentru revocarea primarului, transmite IPN.

Alegerile prezidentiale din R. Moldova: Igor Dodon, acuzat ca a plagiat in teza de doctorat dupa doi profesori romani

Socialistul Igor Dodon, candidar la alegerile prezidentiale de duminica din Republica Moldova se bucura de un CV foarte bogat, avand trei facultati absolvite si un doctorat sustinut in timp record', insa se pare ca a recurs la incalcari grave, pentru a obtine titlul stiintific de Doctor in stiinte economice, scrie Deschide. md.

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Candidata Maia Sandu a anuntat ca va face demersurile pentru organizarea de alegeri parlamentare anticipate, in cazul in care va deveni presedinte

Candidata unica a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM) la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Maia Sandu, a precizat, vineri, ca in cazul in care va fi aleasa presedinte, va face demersurile pentru declansarea de alegeri parlamentare anticipate.

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Mama candidatei Maia Sandu se teme pentru viata fiicei sale

Mama candidatei unice a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM) la alegerile prezidentiale din Republica Moldova se teme pentru viata fiicei ei, Maia Sandu.

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: in turul doi voi vota pentru Maia Sandu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, prntru Stirile B1 TV, ca la turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova va vota pentru candidatul PAS, Maia Sandu. Nu am votat,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )