Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cum vrea Telekom sa transforme Piatra Neamt dupa model occidental

Playtech Playtech,
Cum vrea Telekom sa transforme Piatra Neamt dupa model occidental

Telekom este unul dintre operatorii telecom din Romania care s-au implicat in dezvoltarea oraselor. Acum anunta detaliile pentru Piatra Neamt. Telekom a anuntat ca din 14 decembrie, in Piatra Neamt, debuteaza al treilea proiect pilot de tip smart city, dupa cele din Bucuresti si Constanta. Proiectul companiei continua strategia de extindere a propriilor operatiuni pe []. continuă pe Playtech

Decathlon deschide primul magazin din Piatra Neamt, in urma unei investitii de 650.000 euro

Retailerul european de articole sportive Decathlon a inaugurat primul magazin din Piatra Neamt, in urma unei investitii de 650. 000 de euro. Inaugurarea are loc la doua zile dupa ce retailerul a deschis primul magazin din Buzau si reprezinta al saselea.

Cupa Davis: Romania - Luxemburg se va juca la Piatra Neamt

Federatia Romana de Tenis a anuntat, marti, ca meciul dintre Romania si Luxemburg din Cupa Davis va avea loc in Sala Sporturilor din Piatra Neamt. Suprafata de joc nu a fost stabilita.

Un spectacol ratat - Spectacolul vietii de zi cu zi, care ne dovedeste ca avem nevoie de foarte putin pentru a fi fericiti, pus in scena la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt (FOTO)

Actorii Teatrului Tineretului din Piatra Nemt pun in scena, pe 17 decembrie, un spectacol de excetie. Un spectacol ratat dupaDaniil Harms, regia si scenografiaHoratiu Mihaiu. in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )