Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cum vrea Viorica Dancila sa ajunga presedintele Romaniei?

România Liberă România Liberă,
Cum vrea Viorica Dancila sa ajunga presedintele Romaniei?

Viorica Dancila a anuntat ca PSD isi va mobiliza exemplar electoratul, iar fiecare filiala va obtine. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Carmen Harra A ANUNTAT deja CINE va fi PRESEDINTELE ROMANIEI! Previziunea din PRIMUL TUR s-a indeplinit

Celebra prezicatoare Carmen Harra a anuntat cine va fi presedintele Romaniei! Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile prezidentiale. Cine va fi noul presedinte al Romaniei? Iata o intrebare care se.

Dancila: Luni voi fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, ca luni va fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului, a spus ea.

VIORICA DANCILA: Cred si acum ca este necesara o dezbatere

ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana. ----- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca investitiile Chinei in Romania sunt necesare. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila precizeaza ca nu a intervenit in justitie, acuzandu-l pe Klaus Iohannis de acest fapt.

Prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei. As realiza eu promisiunea lui Iohannis!

Saptamana viitoare se va stabili care din cei doi candidati va pune mana pe titulatura de presedinte al Romaniei. Care ar fi prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge la cea mai inalta functie din stat? Masura luata de Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei Lupta pentru Cotroceni este aproape .

Viorica Dancila: Luni voi fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, ca luni va fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului,a spus Viorica.

Viorica Dancila a dezvaluit ce l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca ar exista o dezbatere electorala intre ei

Viorica Dancila, candidata PSD la Presedintia Romaniei, dezvaluie ce l-ar intreba pe presedintele Iohannis daca acesta ar accepta sa participe la o dezbatere electorala. De ce nu ati facut nimic in.

Viorica Dancila, intrebata despre fiul sau angajat la Curtea de Conturi: A fost angajat inainte ca eu sa fiu premier. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun

Prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila, a sustinut, in conferinta de presa organizata in paralel cu dezbaterea presedintelui Iohannis, ca nu ea si-a angajat fiul la Curtea de Conturi si ca acesta a fost angajat inainte ca ea sa ajunga la Palatul Victoria. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun, pentru ca de multe ori este izolat, de multe ori nu poate face lucruri pe care alti tineri, la varsta lui, si le permit, a spus Dancila.

Klaus Iohannis anunta ca Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat la Ploiesti, ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va merge la dezbaterea pe care a anuntat-o pentru marti seara.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa vina la dezbaterea de marti: Nu va fi primita. Este o discutie cu jurnalisti, formatori de opinie

Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o va primi pe Viorica Dancila, contracandidata sa din finala prezidentialelor, la dezbaterea pe care presedintele in functie o desfasoara, marti, la Biblioteca Centrala.

Viorica Dancila nu exclude sa dea buzna la dezbaterea lui Iohannis: Nu stiu inca daca ma duc

Viorica Dancila nu exclude sa se duca peste Klaus Iohannis la dezbaterea pe care presedintele a anuntat-o pentru marti. Intrebata la Antena 3 daca se va duce peste seful statului, Dancila a raspuns Nu stiu inca, noteaza Hotnews. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )