Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion. Prognoza meteo pana pe 5 ianuarie

Antena3 Antena3,
Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion. Prognoza meteo pana pe 5 ianuarie

Vesti proaste pentru cei care se asteptau ca anul acesta sa avem un Craciun cu zapada. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor prod. continuă pe Antena3

Cum va fi vremea la inceputul saptamanii. Prognoza meteo pentru luni si marti

Luni, la deal si la munte, vremea va fi mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului, iar cerul variabil. In zonele joase de relief, va fi nebulozitate joasa local persistenta si, mai ales dimineata si noaptea, se va semnala ceata, care trecator poate fi insotita de burnita sau fulguiala.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Cum va fi vremea de ajun si Craciun

Marti, vremea va fi calda pentru aceasta data in regiunile vestice, precum si la deal si la munte, unde cerul va fi variabil. In restul teritoriului, mai ales dimineata si noaptea, vor fi nori si local ceata.

Vreme calda de Craciun in toata tara: Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Marti vremea va fi calda pentru aceasta data in regiunile vestice, precum si la deal si la munte, unde cerul va fi variabil. in restul teritoriului, mai ales dimineata si noaptea vor fi nori si local.

Temperaturi mai ridicate decat normele din aceasta perioada. Vezi prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea se va mentine mai calda decat normele pentru aceasta perioada a anului la debutul saptamanii, ceata urmans sa se semnaleze dimineata si noaptea. Luni, la deal si la munte, vremea va fi calda pentru.

Prognoza meteo pe trei luni. Ger cumplit si ninsori abundente

Ne bucuram de un Craciun fara zapada si cu temperaturi blande, insa Anul Nou aduce vreme mult mai rece decat in mod normal. Lunile ianuarie si martie vor veni cu ninsori abundente si frig, avertizeaza meteorologii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )