Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cum va fi vremea pana pe 7 decembrie. Prognoza meteo pentru fiecare regiune a tarii

Antena3 Antena3,
Cum va fi vremea pana pe 7 decembrie. Prognoza meteo pentru fiecare regiune a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru perioada 24 noiembrie - 7 decembrie, pentru fiecare regiune a tarii, potrivit Mediafax. BANATVremea se va raci in primele. continuă pe Antena3

Temperaturi scazute si ploi in toata tara. Prognoza meteo pentru intervalul 24 - 27 noiembrie

Vremea se va raci in toata tara, incepand de luni, in unele zone fiind progonzate chiar ninsori. Progonza meteo pentru intervalul 24-27 noiembrieLuni: in Dobrogea si Baragan, cerul va fi plin de nori si va fi.

Prognoza meteo pentru doua saptamani, pe regiuni: Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar minimele coboara sub zero grade in intreaga tara

Vremea va continua sa se raceasca din ce in ce mai mult in urmatoarele doua saptamani, mediile nocturne se vor situa sub zero grade Celsius in toate regiunile tarii, iar precipitatiile, in general mixte si sub forma de ninsoare, isi vor face aparitia mai ales spre finalul lunii noiembrie, se arata in prognoza meteorologica valabila pentru intervalul 24 noiembrie - 7 decembrie, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Agerpres.

Cum va fi vremea de sarbatori. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a realizat o estimare sezoniera a temperaturilor si a cantitatilor de precipitatii pe teritoriul tarii, valabila pana in luna februarie 2015. Iata prognoza.

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Vremea se mentine deosebit de rece

Joi, vremea se va mentine rece, chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice, informeaza Mediafax. In cursul zilei cerul va fi temporar noros si izolat se vor semnala precipitatii slabe, mai ales fulguieli, in zona subcarpatica a Moldovei si Munteniei, precum si in Oltenia si Dobrogea. In cursul noptii innorarile se vor accentua in jumatatea de sud-vest a tarii si vor cadea precipitatii mixte in Banat, local in Crisana si, posibil, in Oltenia, favorizand producerea de polei.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Cum va fi vremea in tara si la Bucuresti

Marti, vremea va fi rece pentru aceasta perioada din an, in special in sudul si in estul tarii, unde cerul va fi mai mult noros si izolat vor fi ninsori slabe sau fulguieli, informeaza Mediafax. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si trecator vor fi conditii de precipitatii slabe mixte.

Cum va fi vremea in aceasta iarna. Prognoza meteo decembrie-februarie

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare sezoniera a temperaturilor si a cantitatilor de precipitatii pe teritoriul Romaniei, pana in luna februarie a anului viitor.

Vremea, rece pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru luni si marti

Luni, vremea va fi rece pentru aceasta data, in cea mai mare parte a tarii. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 grad in nord-est si 9 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -7 si 1 grad, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, transmite Mediafax.

Prognoza meteo pentru aceasta iarna. Unde va ninge cel mai mult

In aceasta iarna vom avea parte de un regim termic apropiat de cel normal in aceasta perioada, cu precipitatii mai scazute in cea mai mare parte a tarii, potrivit prognozei pentru urmatoarele trei luni, publicata miercuri de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cum va fi vremea in aceasta iarna. Prognoza meteo pana in luna februarie

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare sezoniera a temperaturilor si a cantitatilor de precipitatii pe teritoriul Romaniei, pana in luna februarie a anului viitor.

Prognoza meteo pana joi

In intervalul 24 - 27 noiembrie, vremea se va raci in toata tara, in unele zone fiind progonzate ninsori, informeaza B1. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )