Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cumnatul lui Ponta este iarasi audiat la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cumnatul lui Ponta este iarasi audiat la DNA

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, se afla astazi, pentru a doua zi consecutiv, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru audieri, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cumnatul lui Ponta a ajuns la DNA

Cumnatul lui Ponta, Iulian Hertanu, a fost adus pentru a doua zi consecutiv la DNA. Hertanu asista la perchezitii informatice care se fac in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, informeaza B1 TV.

Cumnatul lui Ponta, la DNA

Cumnatul premierului VIctor Ponta, Iulian Hertanu, a ajuns miercuri la sediul Directiei Natioanle Anticoruptie,unde va asista, impreuna cu Vladimir Ciorba si Liviu Munteanu la perchezitii informatice care se fac in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, informeaza B1 TV.

Cumnatul premierului Ponta, adus la DNA unde asista la perchezitia informatica a calculatoarelor

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost dus la sediul DNA unde asista la perchezitia informatica a calculatoarelor ridicate in timpul descinderilor de acum trei saptamani. Chiar daca dosarul lui Iulian Hertanu.

Cumnatul premierului Ponta, adus la DNA unde a asistat la perchezitia informatica a calculatoarelor

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost dus la sediul DNA unde a asistat la perchezitia informatica a calculatoarelor ridicate in timpul descinderilor de acum trei saptamani. La perchezitiile informatice au.

Victor Ponta este asteptat astazi la iCCJ

Premierul Victor Ponta va merge astazi, la iCCJ, la primele ore ale diminetii, in calitate de martor in dosarul Referendumul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1998 seconds )