Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cunoscut medic chirurg din Romania: Vaccinarea ar trebui sa fie obligatorie, ca pe vremea lui Ceausescu

B1 B1,
Cunoscut medic chirurg din Romania: Vaccinarea ar trebui sa fie obligatorie, ca pe vremea lui Ceausescu

Cunosctul medicDan Nicolau, specialist in chirurgie si toracica si fost sef de sectie la Spitalul de Pneumoftiziologie din Cluj timp de 25 de ani, crede ca vaccinarea ar trebui sa fie obligatorie ca pe. continuă pe B1

Colegiul Medicilor din Romania recomanda vaccinarea impotriva COVID-19

Colegiul Medicilor din Romania CMR) recomanda, intr-un comunicat transmis miercuri, vaccinarea impotriva COVID-19 si lanseaza un apel catre autoritati sa asigure derularea in conditii bune a acestei campanii de imunizare, pe care o catalogheaza drept fara precedent.

Ciolos: Am o nemultumire privind prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern Felul in care a actionat politic si profesional, departe de a fi o referinta pentru educatia din Romania

Copresedintele USR-PLUS Dacian Ciolos a transmis, miercuri, pe Facebook, ca, la fel ca o mare parte a societatii civile si precum multi colegi de-ai sai, are o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern. El spune ca felul in care Sorin Cimpeanu a actionat politic si profesional in ultimii ani este departe de ceea ce ar trebui sa fie un parcurs politic decent si o referinta pentru educatia din Romania.

Top cele mai sarace orase din Romania. in ce suferinta traiesc oamenii de aici

Care sunt cele mai sarace orase din Romania, unde angajatii se afla aproape de limita supravietuirii, din cauza faptului ca sunt cel mai prost platiti din tara. Care sunt cele mai sarace orase din Romania Potrivit unui studiu anual, realizat de GfK privind puterea de cumparare in Europa, venitul net anual care este disponibil pe .

Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar. O acuza ca face amor pe bani cu altii

Jasmine, dansatoarea de muzica orientala, a fost surprinsa de catre paparazzi Impact. ro, dupa ce fostul ei iubit milionar a dat-o afara din casa, pentru ca l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten al lui. Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar Barbatul a acuzat-o pe celebra dansatoare ca intretine relatii sexuale .

Judetul din Romania unde impozitul in 2021 se va majora cu 500%. Vom avea taxe mai mari

Taxele si impozitele locale au fost intotdeauna subiect aprig de discutie in mai toata tara. Sunt destule judete in care si anul acesta, dar si in anii trecutti, au fost majorate aceste taxe si impozite. Dar, din pacate, vestea data locuitorilor jduetului Buzau, creaza panica si nemultumiri. Judetul Buzau va avea taxe majorate in 2021 .

Drama unei prezentatoare TV din Romania. Nu mai poate avea copii dupa ce a nascut in pandemie

Diana Bart este cunoscuta publicului larg, acesta fiind prezentatoare de stiri, de mai multi ani la postul de televiziune Prima TV. Aceasta a nascut recent o fetita. Diana Bart are doua fetite, pe Maira si pe Armina, iar doctorii i-au dat un verdict dur cu privire la o alta potentiala sarcina. Drama unei prezentatoare TV .

Prima persoana din Romania vaccinata antiCOVID-19 va fi din randul personalului medical

Primul roman care va fi vaccinat antiCOVID-19 dupa ce vaccinul a ajuns in tara face parte din cadrul personalului medical, a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita.

Enterprise Rent-a-Car se extinde in trei orase din Romania

Enterprise Rent-a-Car isi extinde prezenta in Romania in trei orase cu aeroport - Craiova, Suceava si Bacau - mizand pe faptul ca pandemia de coronavirus nu va mai dura mult si ca oamenii isi vor relua calatoriile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )