Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cupa Ligii: Dinamo a castigat primul TROFEU dupa o pauza de cinci ani. 2-0 cu ACS Poli Timisoara

B1 B1,
Cupa Ligii: Dinamo a castigat primul TROFEU dupa o pauza de cinci ani. 2-0 cu ACS Poli Timisoara

Dinamo Bucuresti a castigat in premiera Cupa Ligii la fotbal, dupa ce a invins-o in finala pe ACS Poli Timisoara cu scorul de 2-0 2-0), sambata seara, pe Arena Nationala din. continuă pe B1

Cupa Ligii: Dinamo - ACS Poli Timisoara 2-0/ Dubla lui Nemec - Dinamo a castigat primul trofeu dupa o pauza de cinci ani

Dinamo a invins-o pe ACS Poli Timisoara, scor 2-0, in finala Cupei Ligii, obtinand astfel primul trofeu din ultimii cinci ani. Adam Nemec a fost omul meciului de pe Arena Nationala, slovacul reusind sa inscrie ambele goluri ale echipei pregatite de Cosmin Contra.

Dinamo castiga in premiera Cupa Ligii

Echipa Dinamo Bucuresti a castigat pentru prima data in istoria clubului Cupa Ligii, trofeu adjudecat dupa o finala in care cainii s-au impus, cu 2-0, in fata lui ACS Poli Timisoara.

Al doilea trofeu al antrenorului Cosmin Contra.Dinamo a invins Poli Timisoara si a castigat pentru prima oara Cupa Ligii

Dinamo Bucuresti a castigat pentru prima oara in istorie Cupa Ligii Adeplast, invingand in finala disputata pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0, formatia Poli Timisoara.

Dinamo Bucuresti a castigat in premiera Cupa Ligii la fotbal

Dinamo Bucuresti a castigat in premiera Cupa Ligii la fotbal, dupa ce a invins-o in finala pe ACS Poli Timisoara cu scorul de 2-0.

LIVE Finala Cupei Ligii: Dinamo - ACS Poli Timisoara (20:00)

Dinamo si ACS Poli Timisoara se infrunta, sambata seara, de la ora 20:00, live text in aceasta pagina, in finala Cupei Ligii.

LIVE Finala Cupei Ligii: Dinamo - ACS Poli Timisoara 2-0

Dinamo si ACS Poli Timisoara se infrunta, sambata seara, de la ora 20:00, live text in aceasta pagina, in finala Cupei Ligii.

Asa am trait Finala Cupei Ligii: Dinamo - ACS Poli Timisoara 2-0

Dinamo si ACS Poli Timisoara s-au infruntat, sambata seara, de la ora 20:00, live text in aceasta pagina, in finala Cupei Ligii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )