Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cupa Romaniei s-a intors in Baia Mare.

România Liberă România Liberă,
Cupa Romaniei s-a intors in Baia Mare.

CSM Stiinta Baia Mare a demonstrat inca o data ca Steaua Bucuresti reprezinta adversarul favorit din campionatul romanesc de rugby. Dupa ce i-au invins pe stelisti in trei finale consecutive de campionat plus una de Cupa, in 2010, zimbrii au repetat performanta si sambata, de Ziua Nationala a Romaniei, atunci cand au castigat a cincea Cupa a Romaniei din palmares. Elevii lui Eugen Apjok s-au impus cu 9-3, la finalul unei partide, gazduite pe propriul teren, in care nu a fost inscris nici un . continuă pe România Liberă

Cupa Romaniei la rugby, castigata de CSM Stiinta Baia Mare in fata echipei Steaua

CSM Stiinta Baia Mare s-a impus sambata cu 9-3 in fata Stelei Bucuresti, adjudecandu-si Cupa Romaniei la rugby, transmite Agerpres.

Cupa Romaniei Rapid - Astra 2-3/ Un meci spectaculos, decis dupa prelungiri

Astra Giurgiu a invins echipa Rapid Bucuresti cu scorul de 3-2 si astfel este ultima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei. Alaturi de Astra, CFR Cluj, Otelul Galati si Petrolul Ploiesti vor juca in penultimul act al competitiei. In semifinale, partidele tur se vor juca in data de 12 decembrie.

Cupa Romaniei: Programul semifinalelor

Astra Giurgiu este ultima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal a invins cu 3-2 pe Rapid). Penultima faza din competitie se va disputa pe 12 decembrie 2012 turul) si 17 aprilie 2013 returul).

Detinatoarea trofeului, eliminata din Cupa Romaniei: CFR Cluj a invins-o pe Dinamo dupa prelungiri

Editia din acest an a Cupei Romaniei continua fara detinatoarea trofeului. CFR Cluj a castigat pe teren propriu cu 2-1, dupa prelungiri, in fata celor de la Dinamo, care au terminat meciul in noua, dupa.

Cupa Romaniei CFR Cluj - Dinamo 2-1/ Ceahlaul - Otelul 0-2

CFR Cluj si Otelul Galati s-au calificat in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce au invins formatiile Dinamo Bucuresti respectiv Ceahlaul Piatra Neamt. Clujenii s-au impus cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, in timpul regulamentar scorul fiind 1-1. Otelul s-a impus cu 2-0 la Piatra Neamt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )