Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cuprumin are un nou Consiliu de Administratie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cuprumin are un nou Consiliu de Administratie

Remus Vulpescu, Radu-Claudiu Rosca, Radu Cosarca, Romeo Jantea si Gheorghe Chindris sunt cei cinci membri ai Consiliului de Administratie al Cuprumin, alesi, la inceputul saptamanii, de Adunarea Generala a Actionarilor, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Economiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cupru Min are un nou Consiliu de Administratie

Adunarea Generala a Actionarilor societatii Cupru Min a ales, in sedinta din 18 iulie, cinci noi membri in Consiliul de Administratie al companiei, in baza ordonantei privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei.

Cupru Min are un nou CA. Printre noii administratori, Remus Vulpescu si Radu Cosarca

Radu Cosarca, un fost ziarist, si Remus Vulpescu, avocat, se numara printre noii membri ai Consiliului de Administratie CA) al Cupru Min din Abrud, judetul Alba. Numirea acestora si a altor trei persoane a fost aprobata in 18 iulie 2016 de Adunarea.

Remus Vulpescu si Radu Cosarca, numiti manageri privati in Cupru Min. Cine sunt ceilalti administratori adusi de Ministerul Economiei

Ministerul Economiei a selectat un nou consiliu de admnistratie pentru compania Cupru Min SA, format din cinci membri, intre care se numara Remus Vulpescu, fost sef al departamentului de privatizare al ministerului in perioada circului de la privatizarea esuata a Oltchim, si Radu Cosarca, fost prezentator TV si actual director de comunicare al distribuitorului de electricitate Enel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )