Libnet.ro
UNICEF

07:00

Curse aeriene de litoral, ce vor aduce la mare, in mai putin de o ora, turistii din vestul Romaniei!

România Liberă România Liberă,
Curse aeriene de litoral, ce vor aduce la mare, in mai putin de o ora, turistii din vestul Romaniei!

Zborurile vor fi operate in conditii de maxima siguranta, cu respectarea masurilor de protectie, as. continuă pe România Liberă

Rectorul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, Marius Florin Mihaila, a fost revocatdin functie la mai putin de o saptamana dupa numire (VIDEO)

Rectorul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, Marius Florin Mihaila, a fost revocat din functie de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, informeaza B1 TV. Totul are loc la mai putin.

Cum crede Rafila ca ar trebui inceput noul an scolar: Mai putin elevi in clase, programe decalate

Profesorul Alexandru Rafila spune ca autoritatile romane au procedat bine cand au decis sa mentina scolile inchise si ca trebuie luate masuri astfel incat sa nu apara noi imbolnaviri in septembrie, cand incepe noul an scolar, potrivit Mediafax. Chiar daca in luna septembrie o sa avem valori mici de transmisibilitate ale bolii, sa fim pregatiti ca sa nu apara incidente asemanatoare cu cele din Israel, sa punem mai putini elevi in clasa, sa decalam programele, sa introdcem masuri igienice stricte, spune Rafila.

Angelina Jolie implineste 45 de ani. Lucruri mai putin stiute despre frumoasa actrita care a cucerit inimile oamenilor din intrega lume

Angelina Jolie,considerata unadintre cele mai frumoase si talentate actrite de la Hollywoodimplineste joi, 4 iunie,45 de ani, iar acest fapt estela fel de surprinzator ca.

Alexandru Rafila, despre vacantele in Grecia si Bulgaria: E mai putin probabil sa ne imbolnavim acolo decat in tara

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat miercuri dimineata ca in ceea ce priveste optiunea de petrecere a vacantelor in Bulgaria si Grecia, probabilitatea de a ne imbolnavi in aceste tari este mai mica comparativ cu Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )