Libnet.ro
UNICEF

00:07

Curtea de Apel Bucuresti judeca miercuri apelul ANI in cazul candidaturii lui Mircea Diaconu la europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Curtea de Apel Bucuresti judeca miercuri apelul ANI in cazul candidaturii lui Mircea Diaconu la europarlamentare

Curtea de Apel Bucuresti a stabilit pentru miercuri judecarea apelului Agentiei Nationale de Integritate in cazul contestatiei depusa de Mircea Diaconu privind candidatura sa la alegerile pentru Parlamentul European, transmite Agerpres. Apelul a fost inaintat de Agentia Nationala de Integritate, dupa ce contestatia lui Mircea Diaconu a fost admisa pe 5 aprilie de magistratii Tribunalului Bucuresti, permitandu-i acestuia sa candideze la europarlamentare. continuă pe Hotnews

Dosarul ICA. Dan Voiculescu, asteptat pe 8 aprilie la Curtea de Apel Bucuresti pentru un nou termen al dosarului

Curtea de Apel judeca marti apelul in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, alaturi de alte persoane.

Dosarul ICA, un nou termen. Dan Voiculescu, la Curtea de Apel Bucuresti: Sper sa se faca dreptate!

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a dat marti un nou termen in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, alaturi de alte persoane. Noul termen stabilit de judecatori este 15 aprilie.

Omul de afaceri Gruia Stoica ar putea fi adus luni la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul de coruptie

Omul de afaceri Gruia Stoica ar putea fi adus luni la Curtea de Apel Bucuresti unde magistratii iau in discutie primul termen din dosarul in care acesta este acuzat trafic de influenta.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, asteptat luni la Curtea de Apel Bucuresti

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu este asteptat luni la Cutea de Apel Bucuresti unde magistratii iau in discutie un nou termen din dosarul in care acesta, alaturi de alte zece persoane, sunt judecate pentru fapte de coruptie. Popoviciu este acuzat ca ar fi cumparat un teren la un pret subevaluat.

Curtea de Apel judeca marti apelul in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare

Curtea de Apel Bucuresti CAB) judeca marti apelul in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci de inchisoare, alaturi de alte persoane. Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe 26 septembrie pe Dan Voiculescu la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani, in dosarul privind privatizarea ICA, scrie Agerpres.

ICCJ judeca miercuri contestatia presedintelui CJ Mehedinti, Adrian Duicu, la decizia de arestare preventiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri contestatia depusa de presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, impotriva deciziei prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este urmarit penal de procurorii DNA pentru sapte infractiuni, printre care trafic de influenta, cumparare de influenta si instigare la dare de mita, transmite Agerpres.

UPDATE Judecarea apelului in dosarul lui Dan Voiculescu privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare a fost amanata

Judecarea apelului in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci de inchisoare, alaturi de alte persoane, a fost amanata marti dimineata la Curtea de Apel Bucuresti. Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe 26 septembrie pe Dan Voiculescu la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani, in dosarul privind privatizarea ICA, scrie Agerpres.

Mircea Diaconu afla azi daca poate candida la europarlamentare

Curtea de Apel Bucuresti judeca miercuri contestatia depusa de ANI impotriva decizie Tribunalului Bucuresti care ii permite lui Mircea Diaconu sa candideze la europarlamentare. Sambata, Tribunalul Bucuresti a.

Zaher Iskandarani, dat in urmarire nationala dupa ce a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

Sirianul Zaher Iskandarani a fost dat in urmarire nationala, pentru a fi incarcerat dupa a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti CAB) la cinci ani de inchisoare, in dosarul in care a fost trimis in judecata acum opt ani, pentru contrabanda cu tigari.

Nou termen in dosarul Loteria II, la Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti judeca miercuri un nou termen in dosarul Loteria II in care sunt vizati omul de afaceri George Copos si Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, dupa ce pe 12 martie instanta a amanat dosarul, motivul fiind faptul ca raportul de expertiza ce trebuie intocmit in acest dosar nu a fost finalizat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )