Libnet.ro
UNICEF

22:30

Curtea de Apel din Paris: Gregorian Bivolaru poate fi extradat in Romania

Antena3 Antena3,
Curtea de Apel din Paris: Gregorian Bivolaru poate fi extradat in Romania

Curtea de Apel din Paris a acceptat ca Gregorian Bivolaru sa fie extradat. Decizia nu e definitiva. Gregorian Bivolaru se afla custodia autoritatilor franceze. Acesta a fost prins de politie in Franta, pe. continuă pe Antena3

Gregorian Bivolaru poate fi extradat in Romania

Judecatorii francezi au admis, miercuri, solicitarea de extradare formulata de autoritatile romane in cazul lui Gregorian Bivolaru, decizia nefiind definitiva, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Gregorian Bivolaru poate fi extradat in Romania. Decizia instantei franceze nu este insa definitiva

Judecatorii francezi au acceptat miercuri cererea autoritatilor romani de extradare a lui Gregorian Bivolaru in tara noastra. Decizia nu este insa definitiva.

Suporterii romani vor avea un sector propriu la Fanzone-ul de langa Turnul Eiffel din Paris

Suporterii romani vor avea pentru prima oara in istoria participarilor echipei nationale de fotbal la turneele finale un sector propriu in cadrul Fanzone-ului de langa Turnul Eiffel din Paris, loc unde acestia vor putea urmari pe un ecran gigantic partidele de la EURO 2016, informeaza, miercuri, site-ul oficial al FRF.

Judecatorii francezi au cedat! Cererea de extradare a lui Gregorian Bivolaru, acceptata

Guru Bivolaru va fi extradat in Romania. Cererea de extradare a acestuia a fost acceptata de catre judecatorii francezi, arata B1 TV. Dupa ce a fost prins la Paris in februarie, Gregorian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )