Libnet.ro
UNICEF

14:15

Suporterii romani vor avea un sector propriu la Fanzone-ul de langa Turnul Eiffel din Paris

Hotnews Hotnews,
 Suporterii romani vor avea un sector propriu la Fanzone-ul de langa Turnul Eiffel din Paris

Suporterii romani vor avea pentru prima oara in istoria participarilor echipei nationale de fotbal la turneele finale un sector propriu in cadrul Fanzone-ului de langa Turnul Eiffel din Paris, loc unde acestia vor putea urmari pe un ecran gigantic partidele de la EURO 2016, informeaza, miercuri, site-ul oficial al FRF. continuă pe Hotnews

Mai sunt doua zile pana incepe Campionatul European de Fotbal. Ce trebuie sa stie suporterii romani care merg in Franta

Cel mai asteptat eveniment sportiv al anului, Campionatul European de Fotbal, incepe peste doua zile. Ministerul Afacerilor Interne face apel la suporterii romani care se deplaseaza in Franta sa respecte regulile impuse de organizatori.

Sapte din zece romani vor sa se lase de fumat, dar putini reusesc

Sapte din zece romani vor sa se lase de fumat dar nu reusesc sa abandoneze acest viciu, arata cel mai recent studiu realizat de Centrul de Marketing si Prognoza Sociala din Romania. Potrivit specialistilor, hipnoza poate fi o metoda eficienta si foarte rapida prin care fumatorii pot renunta la acest obicei foarte daunator.

HOROSCOP 7 iunie. Capricornii vor avea de scos multe castane din foc

Horoscop maine, 7 iunie. Capricornii vor avea de scos multe castane din foc, iar Scorpionii au de rezolvat o problema financiara. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )