Libnet.ro
UNICEF

05:30

Curtea Constitutionala discuta sesizarile asupra legii prin care evazionistii scapa de inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala discuta sesizarile asupra legii prin care evazionistii scapa de inchisoare

Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate, joi, sesizarile inaltei Curti de Casatie si Justitie, Guvernului si Avocatului Poporului asupra legii prin care evazionistii scapa de inchisoare. continuă pe Hotnews

Curtea Constitutionala discuta sesizarile asupra legii prin care evazionistii scapa de inchisoare

Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate, astazi, sesizarile inaltei Curti de Casatie si Justitie, Guvernului si Avocatului Poporului asupra legii prin care evazionistii scapa de inchisoare.

Legea PSD privind protectia consumatorilor impotriva dobanzilor excesive a fost respinsa de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala CCR) a admis joi sesizarea depusa de PNL impotriva legii initiata de PSD care prevedea plafonarea dobanzilor la credite, au declarat pentru HotNews. ro, surse oficiale din interiorul Curtii. Judecatorii CCR au constatat ca actul normativ este neconstitutional in ansamblu lui. Legea se va reintoarce in Parlament pentru a fi pusa in acord cu decizia Curtii.

RALUCA TURCAN: Am emis ordinul prin care vom incepe evaluarea dosarelor din sistemul public de pensii

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a emis astazi ordinul de ministru prin care se incepe evaluarea dosarelor din sistemul public de pensii din Romania, procedura care trebuia demarata din octombrie 2019.

Ce e Emotet, sistemul prin care s-au furat miliarde de dolari de la cetateni si firme

Europol a anuntat destructurarea unui sistem prin care s-a reusit sustragerea a miliarde de dolari. Sistemul purta numele de Emotet. Europol anunta ca a reusit sa destructureze un serviciu de.

Raluca Turcan: Joi voi declansa ceea ce trebuie facut inca din iulie 2019, si anume sa dau un ordin de ministru prin care sa fie evaluate toate dosarele de pensie

Raluca Turcan, ministrul Muncii, va sustine joi o conferinta de presa pe tema evaluarii pensiilor din sistemul public. Demnitara a precizat ca astazi ar putea da un ordin de ministru prin care sa declanseze.

TURCAN: Maine voi dau un ordin de ministru prin care sa fie revizuite, evaluate toate dosarele de pensie

Maine voi declansa ceea ce trebuia facut inca din iulie 2019 si anume sa dau un ordin de ministru prin care sa fie revizuite toate dosarele de pensie in baza unor informatii care vor fi necesare in formula de recalculare a acestora, a declarat, miercuri seara, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan.

Turcan: Joi voi da un ordin de ministru prin care sa fie revizuite, evaluate toate dosarele de pensie

Joi voi declansa ceea ce trebuia facut inca din iulie 2019 si anume sa dau un ordin de ministru prin care sa fie revizuite toate dosarele de pensie in baza unor informatii care vor fi necesare in formula de recalculare a acestora, a declarat, miercuri seara, la TVR1, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan.

Lucian Bode: Am semnat un ordin prin care mai multe structuri au fost trecute direct in coordonarea ministrului Internelor Printre acestea Corpul de Control al Ministrului si Directia Generala Anticoruptie (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat ca marti a semnat un ordin prin care mai multe structuri din cadrul MAI au fost trecute in directa coordonare a ministrului. Astazi, am luat luat decizia.

Daniel Bodnar, declaratii de pe patul de spital. A descris chinul prin care trece dupa operatie

La inceputul saptamanii trecute, in noapte de luni spre marti, activistul Daniel Bodnar avea un accident grav de masina. Cu multiple rani, mai ales la coloana vertebrala, activistul era dus de urgenta la Spitalul judetean Suceava. Aici medicii aveau sa intervina de urgenta, avand in vedere problemele grave pe care le avea la coloana vertebrala.

Instanta respinge suspendarea hotararilor actionarilor SIF Oltenia, prin care a fost ales noul board

Tribunalul Dolj a respins actiunea formulata de LIN and EMA SRL in care se cerea suspendarea executarii hotararilor AGOA SIF Oltenia din data de 29 octombrie, se arata intr-un raport al SIF-ului remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )