Libnet.ro
UNICEF

12:00

CUTREMUR iN JUSTITIE! Fostele judecatoare Viorica Dinu si Antonela Costache, CONDAMNATE la ani grei de iNCHISOARE

B1 B1,
CUTREMUR iN JUSTITIE! Fostele judecatoare Viorica Dinu si Antonela Costache, CONDAMNATE la ani grei de iNCHISOARE

Fostele judecatoare Viorica Dinu si Antonela Costache si-au primit, miercuri, sentintele. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au condamnat-o pe Viorica Dinula sapte ani de. continuă pe B1

Fostele judecatoare Viorica Dinu si Antonela Costache, condamnate la nchisoare cu executare. Decizia este definitiva

Fosta judecatoare Viorica Dinu a fost condamnata miercuri de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) la sapte ani de inchisoare cu executare, iar Antonela Costache la 6 ani de inchisoare,in dosarul in care acestea sunt acuzate de luare de mita si trafic de influenta in legatura cu solutionarea favorabila a unor dosare. Decizia este definitiva.

Fosta judecatoare Viorica Dinu, condamnata la sapte ani de inchisoare. Definitiv

Fosta judecatoare Viorica Dinu a fost condamnata miercuri de iCCJ la sapte ani de inchisoare cu executare, iar Antonela Costache la 6 ani de inchisoare. Ele erau acuzate de DNA pentru savarsirea.

Curtea Suprema, asteptata sa pronunte sentintele in dosarul judecatoarelor Viorica Dinu si Antonela Costache, condamnate la 8 ani in prima instanta

Curtea Suprema este asteptata miercuri sa pronunte sentintele definitive in dosarul judecatoarelorViorica Dinu si Antonela Costache de la Tribunalul Bucuresti acuzate de luare de mita si condamnate, in prima instanta, la cate opt ani de inchisoare. Ele sunt acuzate ca ar fi luat mita pentru a facilita eliberarea din inchisoare a lui Dinel Staicu, fiind trimise in judecata in anul 2013.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )