Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fosta judecatoare Viorica Dinu, condamnata la sapte ani de inchisoare. Definitiv

Antena3 Antena3,
Fosta judecatoare Viorica Dinu, condamnata la sapte ani de inchisoare. Definitiv

Fosta judecatoare Viorica Dinu a fost condamnata miercuri de iCCJ la sapte ani de inchisoare cu executare, iar Antonela Costache la 6 ani de inchisoare. Ele erau acuzate de DNA pentru savarsirea. continuă pe Antena3

Fostele judecatoare Viorica Dinu si Antonela Costache, condamnate la nchisoare cu executare. Decizia este definitiva

Fosta judecatoare Viorica Dinu a fost condamnata miercuri de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) la sapte ani de inchisoare cu executare, iar Antonela Costache la 6 ani de inchisoare,in dosarul in care acestea sunt acuzate de luare de mita si trafic de influenta in legatura cu solutionarea favorabila a unor dosare. Decizia este definitiva.

CUTREMUR iN JUSTITIE! Fostele judecatoare Viorica Dinu si Antonela Costache, CONDAMNATE la ani grei de iNCHISOARE

Fostele judecatoare Viorica Dinu si Antonela Costache si-au primit, miercuri, sentintele. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au condamnat-o pe Viorica Dinula sapte ani de.

Dolj: Un copil de sapte ani s-a inecat intr-un rau

Un copil din localitatea Lipova, judetul Dolj, in varsta de sapte ani, s-a inecat, miercuri seara, intr-un rau unde s-a dus la scaldat. Baiatul a fost cautat intr-o zona mai adanca a raului, unde nu c.

Un copil de sapte ani s-a inecat intr-un lac din judetul Dolj

Un copil de sapte ani s-a inecat miercuri seara intr-un lac din judetul Dolj, pentru scoaterea trupului fiind necesara interventia pompierilor. Cadrele medicale au facut manevre de resuscitare, fara succes insa.

Curtea Suprema, asteptata sa pronunte sentintele in dosarul judecatoarelor Viorica Dinu si Antonela Costache, condamnate la 8 ani in prima instanta

Curtea Suprema este asteptata miercuri sa pronunte sentintele definitive in dosarul judecatoarelorViorica Dinu si Antonela Costache de la Tribunalul Bucuresti acuzate de luare de mita si condamnate, in prima instanta, la cate opt ani de inchisoare. Ele sunt acuzate ca ar fi luat mita pentru a facilita eliberarea din inchisoare a lui Dinel Staicu, fiind trimise in judecata in anul 2013.

Curtea Suprema este asteptata sa pronunte sentintele in dosarul deputatului PSD Mircea Draghici. Procurorii au cerut 7 ani de inchisoare

Curtea Suprema este asteptata miercuri sa pronunte sentintele in dosarulin care fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu si deputatulul PSD Mircea Draghici sunt acuzati de abuz in serviciu cu privire la mai multe contracte de consultanta. DNA a cerut pedepse de cate sapte ani de inchisoare cu executare pentru cei doi. in dosar mai sunt inculpati 38 de primari a unor comune din judetul Arges, cu totii membrii ai PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )