Libnet.ro
UNICEF

10:30

CUTREMUR PUTERNIC intr-una dintre cele mai ravnite destinatii de vacanta: Autoritatile sunt in ALERTA

B1 B1,
CUTREMUR PUTERNIC intr-una dintre cele mai ravnite destinatii de vacanta: Autoritatile sunt in ALERTA

Un cutremur de 4,6 magnitudine s-a produs duminica in Panama la aproximativ 73 de kilometri sud de districtul Rio de Jesus, potrivit Institutului American de Geofizica USGS). continuă pe B1

Digi24: VIDEO. Cazanele Dunarii, in caznele lacomiei. Una dintre cele mai cautate destinatii turistice din Romania risca sa fie ingropata

O plimbare intr-o zona de o frumusete rapitoare - Cazanele Dunarii - se poate incheia cu o concluzie trista: setea de imbogatire rapida ingroapa zona, cu potential urias pentru turism. Preotii fac afaceri cu ambarcatiuni, iar pensiuni si vile ridicate haotic au inghitit decorul superb. Nu mai este spatiu nici pentru faleza pe care sa se plimbe vizitatorii, nici pentru locuri de agrement. Asa ca in afara de o plimbare pe fluviu, oaspetii nu au ce face. Iar statul da si el lovitura de gratie. Fundul Dunarii este plin de mal in partea romaneasca, motiv pentru care navele de croaziera nu trag la noi, ci arunca ancora pe partea cealalta, la sarbi.

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze Depoul Victoria si sa dea terenul, unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti, Societatii de Transport Bucuresti ca sa-l valorifice

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze depoul din Piata Victoriei si sa mute tramvaiele la depoul din Titan. Terenul ramas liber, aproape 35. 000 mp, va ajunge la Societatea de Transport Bucuresti STB), printr-o majorare de capital. Societatea va decide ce face cu el, respectiv va putea incheia contracte de administrare, asociere in participatiune, parteneriate public private, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a Sedintei de Consiliu General de miercuri. Terenul este unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti si a fost vanat constant in ultimii 30 de ani de rechinii imobiliari. Transferul de proprietate al unui asemenea bun, al carui pret poate ajunge si la 2500 de euromp fara un plan clar si transparent este controversat si ridica mai multe semne de intrebare.

Accident de munca mortal la una dintre cele mai mari companii din Prahova

Un barbat in varsta de 44 de ani, angajat la una dintre cele mai mari companii din Prahova, a fost gasit mort la locul de munca. Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova a deschis o ancheta.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cutremur

Dupa cutremur: - How zgudu you do? - Tencuiesc verry much! .

Cele mai tulburatoare marturii despre devoratorii de oameni. Baile de sange ale medievalilor si valurile de canibalism din timpul marilor razboaie

Din cele mai vechi timpuri dateaza marturii tulburatoare despre devoratorii de oameni. Unele dintre personajele faimoase ale legendelor sunt cunoscute romanilor.

PRIVIND RELATIILE DIPLOMATICE DINTRE CELE DOUA TARI: Rusia acuza opozitia din Georgia de sabotaj

Rusia a acuzat astazi opozitia din Georgia ca incearca sa opreasca imbunatatirea legaturilor dintre cele doua tari, conform agentiei TASS, informeaza Reuters .

Municipiul Bucuresti, Timis si Cluj, judetele cu cele mai multe autoturisme. Cate accidente au avut loc in 2018?

Municipiul Bucuresti ocupa primul loc in clasamentul oraselor cu cele mai multe autoturisme, cu peste un milion, la o populatie de aproape doua milioane de locuitori. Capitala este urmata de judetele Timis, Cluj si Constanta, cu peste 200. 000 de.

VIDEO Sute de mii de cehi cer demisia premierului Andrej Babis in cele mai mari demonstratii antiguvernamentale de la caderea comunismului

Sute de mii de oameni au iesit duminica in strada in Praga pentru a cere demisia premierului Andrej Babis, in cele mai mari demonstratii de strada de la Revolutia de catifea, prin care partidul comunist din Cehoslovacia a pierdut monopulul puterii, relateaza Reuters.

EURES: 465 locuri de munca pentru romani, vacante in strainatate. in ce tari sunt cele mai multe oferte de angajare

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 465 locuri de munca vacante, cele mai multe slujbe, 118, fiind disponibile in Ungaria.

Asa arata hainele lansate de vedete. Care sunt cele mai reusite?

Fie ca vorbim despre Sarah Jessica Parker, Rihanna, Beyonce ori Kendall si Kylie Jenner, o multime de vedete au ales sa profite de popularitatea de care se bucura pentru a da lovitura in industria modei. Iata despre ce staruri e vorba! .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )