Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cutremur puternic in sud-vestul Columbiei

Adevărul Adevărul,
Cutremur puternic in sud-vestul Columbiei

Un cutremur cu magnitudinea de 7,1 a fost intregistrat duminica la ora locala 11. 31, ora Romaniei) in orasul La Vega, in sud-vestul Columbiei, a anuntat Agentia Nationala columbiana de Seismologie, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Cutremur cu magnitudinea de 7,4 in sud-vestul Columbiei

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,4 a avut loc, duminica seara, in sud-vestul Columbiei, a anuntat Institutul american de geofizica USGS, relateaza mediafax. ro. Epicentrul cutremurului a fost localizat.

Cutremur cu magnitudinea de 7,4 in sud-vestul Columbiei.

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,4 s-a produs duminica seara intr-o regiune muntoasa din sud-vestul Columbiei, a anuntat Institutul american de geofizica USGS, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Seismul, al carui epicentru a fost localizat la aproximativ 20 de kilometri de orasul La Vega si la aproximativ 236 de kilometri nord-est de Quito, capitala Ecuadorului, la o adancime de aproximativ 150,4 kilometri, s-a produs la ora 16. 31, ora Romaniei), potrivit USGS. Nicio alerta .

Un cutremur de 7,1 a avut loc in sud-vestul Columbiei. Nu a fost emisa alerta de tsunami

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,1 a avut loc, duminica seara, in sud-vestul Columbiei, a anuntat Institutul american de geofizica USGS, relateaza mediafax. ro. Epicentrul cutremurului a fost localizat.

Cutremur cu magnitudinea de 7,1 in sud-vestul Columbiei

Un cutremur cu magnitudinea de 7,1 a fost intregistrat duminica la ora locala 11. 31, ora Romaniei) in orasul La Vega, in sud-vestul Columbiei, a anuntat Agentia Nationala columbiana de Sismologie,.

Seism cu magnitudinea 7,1 in sud-vestul Columbiei

Un cutremur cu magnitudinea 7,1 a fost inregistrat duminica la ora locala 11:31 16:31 GMT) in orasul La Vega, din sud-vestul Columbiei, a anuntat Agentia Nationala de Seismologie, scrie AFP.

Presa in diagonala: Datoria Spaniei va creste anul viitor; Autoritatile americane: omul din spatele filmului anti-islamic a avut mai multe pseudonime; Seism cu magnitudinea 7,1 in sud-vestul Columbiei

Proteste impotriva masurilor de austeritate si in Franta. Sute de demonstranti au luat cu asalt strazile Parisului pentru a protesta impotirva raspandirii masurilor de austeritate in Franta si Europa. Scandand. Rogozin va pedepsi privatizarile ilegale din industria militara. Viceprim-ministrul Dmitri Rogozin a promis duminica ca ii va pedepsi pe cei care au fost implicati in privatizarea ilegala a complexului militar-industrial din.

Cutremur puternic in Alaska

Un puternic cutremur, cu magnitudinea 6,4 pe scara Richter, s-a produs cu cateva ore in urma in Oceanul Pacific, la sud-vest de statul american Alaska, relateaza sursele de presa.

Pamantul se zguduie. Un cutremur puternic a avut loc in Alaska

Un puternic cutremur, cu magnitudinea 6. 4 pe scara Richter, s-a produs cu cateva ore in urma in Oceanul Pacific, la sud-vest de statul american Alaska. Initial, forta seismului a fost estimata la 6. 9, pe aceeasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )