Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cutremur puternic in Turcia. Cel putin opt persoane au murit

Antena3 Antena3,
Cutremur puternic in Turcia. Cel putin opt persoane au murit

Un cutremur puternic s-a produs la granita dintre Turcia si Iran. Seismul a avut o magnitudine de 5,7 grade. continuă pe Antena3

Cutremur de 5,7 la frontiera dintre Iran si Turcia: 7 morti si 25 de raniti

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 s-a produs, duminica, la frontiera dintre Iran si Turcia. Cel putin sapte persoane au murit de partea turca, intre care trei copii, iar in Iran s-au inregistrat 25 de raniti, conform autoritatilor.

DUBLU ATAC ARMAT, in Germania! Cel putin 11 MORTI si mai multi raniti (VIDEO)

UPDATE: 11 persoane au murit in urma atacului din orasul german Hanau, informeaza The Guardian. Nu se cunoaste deocamdata motivul pentru care suspectul a deschis focul in cele doua baruri. Iar politia nu a.

Cutremur de 5,7 magnitudine la granita dintre Turcia si Iran: Bilantul victimelor

UPDATE:Cel putin nou persoane au murit si alte 40 au fost ranite in urma seismului care s-a produs duminica la granita dintre Turcia si Iran. Potrivit autoritatilor de la Ankara, peste 1. 000 de.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE NEGOCIERILE PRIVIND BUGETUL UE: Rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, referitor la negocierile privind bugetul UE, ca rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor si ca nu poate spune ca s-au facut progrese, pentur ca pozitiile nu s-au apropiat.

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea PSD-ului este cel putin ciudata. ii invit sa isi reconsidere punctul de vedere

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului Guvern este cel putin ciudata si ii invita pe social-democrati sa isi reconsidere punctul de vedere.

Doua atacuri armate in Germania: Bilantul mortilor a ajuns la 9 persoane

Noua persoane au murit si alte cateva au fost grav ranite miercuri noaptea in orasul Hanau, din apropierea Frankfurtului, in doua atacuri armate. UPDATE Principalul suspect al atacurilor a fost gasit mort in locuinta sa.

Accident FEROVIAR. Tren expres deraiat: Cel putin doua persoane au decedat (VIDEO)

Accident feroviar in Asutralia. Un tren expres care circula de la Sydney spre Melbourne a deraiat, joi, anunta presa australiana. Cel putin doua persoane si-au pierdut viata, iar alte cateva zeci au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )