Libnet.ro
UNICEF

23:46

Accident FEROVIAR. Tren expres deraiat: Cel putin doua persoane au decedat (VIDEO)

B1 B1,
Accident FEROVIAR. Tren expres deraiat: Cel putin doua persoane au decedat (VIDEO)

Accident feroviar in Asutralia. Un tren expres care circula de la Sydney spre Melbourne a deraiat, joi, anunta presa australiana. Cel putin doua persoane si-au pierdut viata, iar alte cateva zeci au fost. continuă pe B1

Un tren expres care circula pe ruta Sydney-Melbourne a deraiat. Doua persoane au murit

Doua persoane au murit dupa ce un tren expres care circula de la Sydney spre Melbourne a deraiat in apropierea garii Wallan din statul Victoria, a anuntat presa australiana.

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea PSD-ului este cel putin ciudata. ii invit sa isi reconsidere punctul de vedere

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului Guvern este cel putin ciudata si ii invita pe social-democrati sa isi reconsidere punctul de vedere.

Atac armat in Burkina Faso. Cel putin 24 de morti si 18 raniti

Atac armat asupra locuitorilor unui sat din nordul Burkinei Faso. Cel putin 24 de persoane au fost ucise si alte 18 au fost ranite.

ACCIDENT FEROVIAR GRAV! Zeci de vagoane au iesi de pe sine, iar circulatia este PARALIZATA

Un tren de marfa incarcat cu cereale, care circula pe ruta Craiova - Bucuresti Nord, a deraiat in cursul noptii de duminica spre luni intre statiile Stoenesti si Draganesti-Olt, din judetul.

DUBLU ATAC ARMAT, in Germania! Cel putin 11 MORTI si mai multi raniti (VIDEO)

UPDATE: 11 persoane au murit in urma atacului din orasul german Hanau, informeaza The Guardian. Nu se cunoaste deocamdata motivul pentru care suspectul a deschis focul in cele doua baruri. Iar politia nu a.

Parintii cer ca manualele elevilor sa cuprinda si auxiliarele Iulian Cristache: Parintii platesc cel putin 50 de milioane de euro, anual, pe aceste caiete de lucru

Parintii de la Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti spun ca au cazut de acord de principiu cu Ministerul Educatiei ca manualele sa cuprinda si auxiliarele, iar parintii sa nu mai scoata bani din buzunar. Masura urmeaza sa fie pusa in practica cel mai devreme pentru elevii care incep scoala in toamna.

Un gigant din retail anunta ca toti angajatii vor castiga cel putin 2.500 lei net, venit mediu lunar

Unul dintre gigantii pietei de retail din Romania anunta ca incepand cu data de 1 martie 2020 cel mai mic venit in companie va fi de aproape 2. 500 de lei net.

ştiri de la B1

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )