Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cutremurul din Nepal: 6.200 de morti si 14.000 de raniti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cutremurul din Nepal: 6.200 de morti si 14.000 de raniti

Bilantul cutremurelor si avalanselor produse in Nepal a ajuns la 6. 200 de morti, iar aproape 14. 000 de oameni au fost raniti, anunta autoritatile statale, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Cutremurul din Nepal: Alti doi copii au fost salvati, dupa cinci zile de la seism

Doi copii au fost gasiti in viata, dupa cinci zile, de la cutremurul din Nepal, soldat cu peste 5. 000 de morti, timp in care au stat sub daramaturi, scrie editorul Nepal Times Kunda Dixit, pe Twitter.

Cutremurul din Nepal ar fi fost de trei ori mai puternic. Chinezii si americanii nu au masurat la fel

Cutremurul din Nepal a cauzat moartea a mii de persoane, distrugand in acelasi timp o parte importanta din infrastructura tarii. Acum, autoritatile chineze si cele americane se contrazic in legatura cu intensitatea acestuia. Un cutremur de 4grade pe scara Richter nu este doar de doua ori mai puternic decat unul de doua grade. Dupa cum [] Cutremurul din Nepal ar fi fost de trei ori mai puternic. Chinezii si americanii nu au masurat la fel Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Miracol dupa cutremurul din Nepal: Un bebelus de patru luni a fost gasit in viata la 22 de ore dupa seism

Dupa cutremurul devastator din Nepal, se intampla si miracole. Un bebelus de numai patru luni a fost gasit in viata la mai bine de 22 de ore dupa sesism, informeaza B1 TV. Bebelusul era ingropat sub zeci.

Un baiat de 15 ani, gasit in viata la cinci zile dupa cutremurul din Nepal

Echipele de salvare din Nepal au gasit, joi, sub daramaturile unei case prabusite la Kathmandu, un adolescent de 15 ani inca in viata, relateaza The Independent. Numit pe Twitter baiatul minune,.

VIDEO Cutremurul din Nepal: Bilantul a depasit 5.000 de morti. In total, 7 milioane de oameni au fost afectati de seism

Bilantul cutremurelor si avalanselor produse in Nepal a depasit 5. 000 de morti, iar peste 11. 000 de oameni au fost raniti, au anuntat marti autoritatile locale, citate de NBC News. Pana in prezent, putem confirma moartea a 5. 057 de persoane. Alti 11. 000 de oameni au fost raniti, a comunicat Centrul nepalez pentru operatiuni de urgenta. Alti aproximativ 1,4 milioane de oameni au nevoie urgenta de alimente si apa, iar numarul persoanelor afectate de seisme se ridica la sapte milioane. Nepalul are 28 de milioane de locuitori.

Cutremurul din Nepal: Peste 5.000 de morti si 11.000 de raniti

Bilantul cutremurelor si avalanselor produse in Nepal a depasit 5. 000 de morti, iar peste 11. 000 de oameni au fost raniti, au anuntat marti autoritatile locale, potrivit Mediafax.

NOU BILANT: Peste 5.000 de morti, dupa cutremurul din Nepal

Cel putin 5. 057 de persoane si-au pierdut viata in seismul produs sambata in Nepal, potrivit unui nou bilant comunicat marti de Ministerul de Interne, relateaza AFP si Reuters.

VIDEO Noi imagini filmate cu drona arata dezastrul provocat de cutremurul din Nepal

Noi imagini filmate cu drona prezinta daunele provocate de cutremurul de 7,8 grade care a lovit sambata Nepalul. In imagini se pot vedea cladiri rezidentiale inclinate periculos de mult si altele complet distruse, lasand in urma mormane de moloz. Bilantul cutremurului de sambata ramane inca neclar, autoritatile anuntand ca numarul victimelor ar putea ajunge pana la 10.

ONU: Cutremurul din Nepal a afectat opt milioane de persoane

Opt milioane de persoane au fost afectate de cutremurul puternic produs in Nepal, iar 1,4 milioane au nevoie de alimente, a anuntat Organizatia Natiunilor Unite, citata de BBC News Online.

Cutremurul din Nepal a afectat opt milioane de persoane. Lipsesc apa, alimentele si electricitatea

Opt milioane de persoane au fost afectate de cutremurul puternic produs in Nepal, iar 1,4 milioane au nevoie de alimente, a anuntat Organizatia Natiunilor Unite, citata de BBC News Online.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )