Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Noi imagini filmate cu drona arata dezastrul provocat de cutremurul din Nepal

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noi imagini filmate cu drona arata dezastrul provocat de cutremurul din Nepal

Noi imagini filmate cu drona prezinta daunele provocate de cutremurul de 7,8 grade care a lovit sambata Nepalul. In imagini se pot vedea cladiri rezidentiale inclinate periculos de mult si altele complet distruse, lasand in urma mormane de moloz. Bilantul cutremurului de sambata ramane inca neclar, autoritatile anuntand ca numarul victimelor ar putea ajunge pana la 10. continuă pe Hotnews

VIDEO Imagini filmate cu drona: Dezastrul cauzat de cutremurul din Nepal

Aproximativ 3800 de persoane au fost ucise si peste 100. 000 au ramas fara casa in urma cutremurului din Nepal, cel mai grav din ultimii 80 de ani. Acesta a distrus zone intregi din cartierele vechi ale capitalei nepaleze si a fost suficient de puternic pentru a fi resimtit in India, Bangladesh, Tibet si Pakistan. Imaginile filmate cu o drona deasupra capitalei Katmandu arata dezastrul cauzat de cutremur.

VIDEO Cutremur in Nepal: imagini filmate din drona arata dimensiunile tragediei

Peste 3. 800 de cadavre au fost recuperate pana acum, toate victime ale cutremurului care a lovit sambata Nepalul. Autoritatile anunta insa, neoficial, ca se asteapta la cel putin 5. 000 de morti, pe masura ce mii de persoane raman disparute la mai bine de 48 de ore de la producerea seismului de 7,8 pe Richter.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2191 seconds )