Libnet.ro
UNICEF

16:30

Daca Facebook ar fi o tara, ar fi mai mare decat China. Cat de influenta este, de fapt, reteaua de socializare

B1 B1,
Daca Facebook ar fi o tara, ar fi mai mare decat China. Cat de influenta este, de fapt, reteaua de socializare

Volumul urias de informatii stranse de Facebook face din acesta una dintre cele mai influente organizatii din lume, arata o cercetare facuta de Share Lab si citata de BBC. Daca Facebook ar fi o. continuă pe B1

Senatorul american John McCain: Rusia este o amenintare mai mare decat Statul Islamic

Senatorul american John McCain a transmis luni un avertisment in care atragea atentia ca Rusia reprezinta o amenintare mai mare pentru securitatea globala decat gruparea extremista Statul Islamic,.

Senatorul american John McCain sustine ca Rusia reprezinta o amenintare mai mare decat gruparea Stat Islamic

Senatorul american John McCain a afirmat, luni, ca presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare mai mare pentru securitatea globala decat gruparea jihadista Stat Islamic SI).

Cum se fura legal padurile: incarcatura mai mare decat in acte

Vineri , 26 mai si sambata, 27 mai politistii din Baiut si cei din Viseu de Sus au desfasurat activitati pentru combaterea taierilor ilegale de arbori. Cu aceasta ocazie au identificat un nou model de furt: incarcatura depaseste cantitatea pentru care sunt documente legale.

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina .

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina. Cum iti cumperi un autoturism electric cu mai putin de 11.000 euro

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina .

VIDEO. Francois Saint-Paul, la finalul mandatului de ambasador al Frantei in Romania: Coruptia este un simptom. Importanta este consolidarea statului de drept, ceea ce inseamna mai mult decat lupta anticoruptie

Ajuns aproape de finalul mandatului sau de ambasador al Frantei in Romania, Excelenta Sa Francois Saint-Paul a declarat ca statul de drept trebuie consolidat, nu doar in Romania ci si in alte tari, iar aceasta consolidare inseamna mai mult decat lupta anticoruptie.

Reteta succesului la examen. Proful de sport din Independenta care a promovat definitivatul cu cea mai mare medie

Un profesor de educatie fizica si sport de la scoala din comuna Independenta le-a dat clasa tututor dascalilor din judetul Calarasi. Gratian Murgu, de 48 de ani, a reusit performanta de a promova examenul de definitivat cu cea mai mare medie, 9.

VIDEO Concert aniversar Smiley 10 ani: cea mai mare suprafata de led montata la Arenele Romane, 260 de mp de ecrane de ultima generatie si un show de peste doua ore si jumatate

Cea mai mare suprafata de led montata la Arenele Romane, 260 de mp de ecrane de ultima generatie si un show de peste doua ore si jumatate, la care muncesc peste 100 de oameni, sunt cateva dintre elementele concertului pe care il va sustine Smiley joi, 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, prin care artistul roman sarbatoreste 10 ani de cariera solo.

Se schimba costumul cu haine de sport: Corporate Games, cea mai mare intrecere pentru amatori vine in Romania

Cea mai mare competitie pentru sportul de amatori, Festivalul multisportiv Corporate Games, cu competitii in 20 sporturi, se desfasoara anul acesta in Romania in perioada 16-18 iunie 2017, in Bucuresti.

Cel mai mare telescop optic din lume promite sa dezvaluie secretele universului

Constructia celui mai mare telescop optic din lume a inceput, iar performanta pe care acesta o va avea este impresionanta pentru oricine. Dupa ani de zile de planificare, a inceput oficial constructia celui mai mare telescop optic din lume- Extremely Large Telescope. in acest moment, a inceput constructia structurii principale si a cupolei observatorului din [].

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )