Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dacia Duster si alternativele: cat costa SUV-urile rivale pentru Dacia

Playtech Playtech,
Dacia Duster si alternativele: cat costa SUV-urile rivale pentru Dacia

Francezii de la Renault au mari asteptari pe piata din Romania odata cu lansarea noului Dacia Duster. Duster este cel mai accesibil SUV de la noi, insa concurenta este extrem de puternica pe acest segment. Iar modelele celor mai importanti competitori sunt Ford EcoSport, Kia Stonic, Opel Mokka, Mazda CX-3, Suzuki Vitara sau Opel Crossland []. continuă pe Playtech

Dacia Duster Oroch: in curand si pe piata din Romania! Ce iti poate oferi acest pick-up?

Dacia Duster a aratat ca este dorita de foarte multi oameni. Atat in Romania, cat si la nivel european, Duster-ul produs la Mioveni a reusit sa aduca sume frumoase acasa incasate din vanzari. Si este in continua crestere. Ar putea fi greu sa condamni o.

CURSUL VALUTAR. Cat costa un euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, joi, un curs de 4,6598 lei pentru un euro, in crestere cu 0,10 bani 0,02%) comparativ cu cotatia anterioara, cand moneda unica europeana valora 4,6588.

Manchester City, cea mai scumpa echipa din istoria fotbalului - Cat costa dominatia formatiei lui Guardiola in Premier League

Manchester City nu are rivala in Premier League, fiind lider detasat, cu un avans de 16 puncte fata de Manchester United, ocupanta locului doi in clasament. Cetatenii vizeaza al cincilea titlu din istorie, iar pentru a reusi aceasta performanta Pep Guardiola are la dispozitie un lot in valoare de 878 de milioane de euro, un record, potrivit unui raport al Observatorului fotbalului CIES). Nicio alta echipa din istoria fotbalului nu a investit o suma atat de mare in transferuri precum gruparea de pe Etihad Stadium.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )