Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dacia Duster Oroch: in curand si pe piata din Romania! Ce iti poate oferi acest pick-up?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia Duster Oroch: in curand si pe piata din Romania! Ce iti poate oferi acest pick-up?

Dacia Duster a aratat ca este dorita de foarte multi oameni. Atat in Romania, cat si la nivel european, Duster-ul produs la Mioveni a reusit sa aduca sume frumoase acasa incasate din vanzari. Si este in continua crestere. Ar putea fi greu sa condamni o. continuă pe Wall-Street Ro

Un nou model Dacia? Duster Oroch e deja popular in America

Lansarea noului Dacia Duster inseamna si o diversificare a gamei primului SUV din istoria companiei. Datorita cererii tot mai mari, Renault pregateste intrarea unui pick-up pe piata din Europa. Gama Duster se diverisifica si, in curand, in Romania si nu numai, ar putea aparea Dacia Duster Oroch. La cum arata primele detalii, e un pick-up [].

Cum le vinde Viktor Orban ungurilor iluzia ca a rezolvat importul de gaze din Romania

Ungaria va semna in curand un acord care ii va permite sa importe anual 4 miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania, pentru urmatorii 15 ani, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute premierul ungar Viktor Orban. La ce se refera Viktor Orban, premierul aflat in campanie electorala si care proclama sfarsitul dependentei de gazele rusesti? E vorba, de fapt, despre un acord privind utilizarea viitorului gazoduct BRUA, care nu garanteaza insa intreaga cantitate de 4 miliarde metri cubi de gaze va fi exportata in Ungaria. Odata ce Romania va fi legata de piata vest-europeana via Ungaria - Austria, gazele romanesti vor fi cumparate de consumatorul care va oferi cele mai bune conditii.

Ungaria este pe cale sa semneze un acord pentru importul de gaze din Romania

Ungaria va semna, in curand, un acord pe 15 ani care ii va permite sa importe din Romania jumatate din cantitatea de gaze naturale de care are nevoie in fiecare an, reducandu-si considerabil dependenta de Rusia, a declarat premierul Ungariei, Viktor Orban, citat de Reuters.

Ungaria va semna un acord pentru a importa gaze din Romania

Ungaria va semna, in curand, un acord care ii va permite sa importe, anual, pana la patru miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania pe o perioada de 15 ani, a declarat premierul ungar, Viktor Orban, potrivit Reuters.

Piata de ciocolata din Romania ar putea atinge un nivel istoric anul acesta, de peste 5 miliarde lei

Piata de ciocolata din Romania ar putea ajunge anul acesta un nivel istoric, de peste 5 miliarde de lei aproximativ un miliard de euro), pe fondul cresterii puterii de cumparare a romanilor si a consumului de ciocolata. Afacerile din piata de.

Friedrich Wilhelm Raiffeisen cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania

Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia de Private Banking a Raiffeisen Bank Romania, a fost desemnata de Revista Euromoney, pentru al patrulea an consecutiv, ca fiind cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania.

Orasul din Romania cu cele mai scumpe chirii

Capitala a fost, in 2017, cea mai activa din punct de vedere imobiliar din Romania si cu cele mai scumpe chirii, dar in Cluj-Napoca s-a inregistrat cel mai mare pret mediu de vanzare pe metrul patrat. Cele.

Federatia Patronala Petrol si Gaze: ANRM aproba un pret de referinta pentru redevente, care nu reflecta realitatile pietei din Romania

Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG) dezaproba decizia Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM) de stabilire a pretului de referinta la gaze naturale calculat in functie de preturile de tranzactionare de pe hub-ul CEGH din Viena, in baza unui studiu realizat de Universitatea de Petrol Gaze Ploiesti, care nu reflecta realitatile pietei din Romania, se arata intr-un comunicat al federatiei.

invinsa de sistem: Eleva care a criticat fara retineri invatamantul din Romania a anuntat ca pleaca din tara

Anna Andronache, eleva din Targoviste devenita celebra pentru mesajele pe care le publica pe Facebook, si prin care critica sistemul de educatie din Romania, a anuntat ca va pleca din tara impreuna cu.

invinsa de sistem: Eleva care a criticat fara retineri invatamantul din Romania a anuntat ca pleaca din tara

Anna Andronache, eleva din Targoviste devenita celebra pentru mesajele pe care le publica pe Facebook, si prin care critica sistemul de educatie din Romania, a anuntat ca va pleca din tara impreuna cu.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )