Libnet.ro
UNICEF

09:30

CURSUL VALUTAR. Cat costa un euro

Antena3 Antena3,
CURSUL VALUTAR. Cat costa un euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, joi, un curs de 4,6598 lei pentru un euro, in crestere cu 0,10 bani 0,02%) comparativ cu cotatia anterioara, cand moneda unica europeana valora 4,6588. continuă pe Antena3

Cursul valutar. Cat a ajuns sa coste euro

Cursul valutar. Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, miercuri, un curs de 4,6588 lei pentru un euro, in crestere cu 0,16 bani +0,03%) fata de anuntul din sedinta anterioara, cand moneda unica valora.

Uluitor. Cat costa o camera in hotelul Simonei Halep de Valentines Day

Simona Halep a investit anul acesta 2. 000 de euro intr-un hotel-pensiune de 4 stele din Poiana Brasov. Hotelul are 24 de camere si apartamente, scrie businessmagazin. ro. Doua nopti intr-o camera suita.

Cat COSTA o camera in hotelul de 4 stele al SIMONEI HALEP, de Valentines Day! (FOTO)

Valentines Day 2018. Simona Halep a investit 2. 000 de euro intr-un hotel-pensiune de 4 stele din Poiana Brasov. Hotelul are 24 de camere si apartamente. Camerele au vedere spre masivul Postavaru si muntii.

Cat costa o camera in hotelul Simonei Halep de Valentines Day

Simona Halep a investit anul acesta 2. 000 de euro intr-un hotel-pensiune de 4 stele din Poiana Brasov. Hotelul Drachenhaus Poiana Brasov are 24 de camere si apartamente. Doua nopti intr-o camera suita.

Manchester City, cea mai scumpa echipa din istoria fotbalului - Cat costa dominatia formatiei lui Guardiola in Premier League

Manchester City nu are rivala in Premier League, fiind lider detasat, cu un avans de 16 puncte fata de Manchester United, ocupanta locului doi in clasament. Cetatenii vizeaza al cincilea titlu din istorie, iar pentru a reusi aceasta performanta Pep Guardiola are la dispozitie un lot in valoare de 878 de milioane de euro, un record, potrivit unui raport al Observatorului fotbalului CIES). Nicio alta echipa din istoria fotbalului nu a investit o suma atat de mare in transferuri precum gruparea de pe Etihad Stadium.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )