Libnet.ro
UNICEF

06:46

Dacian Ciolos, anunt important despre soarta localnicilor din Rosia Montana

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, anunt important despre soarta localnicilor din Rosia Montana

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, ca vrea ca pana la sfarsitul mandatului acestui Guvern sa vada realizat un program integrat de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila la Rosia. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos: Generatia noua din Romania a inceput sa se trezeasca, sa coboare in strada cand e cazul si sa ia initiativa

Prim-ministrul Dacian Ciolos a vorbit despre generatia noua din Romania care, din punctul sau de vedere, a inceput sa se trezeasca in ultimii ani si sa ia initiativa, arata.

Zlatan Ibrahimovic, anunt important despre viitorul sau club

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a precizat intr-o conferinta de presa ca in cursul zilei de marti va dezvalui care este urmatoarea sa destinatie.

Adevarul despre soarta romanilor din Transilvania in timpul stapanirii maghiare. Cum s-au transformat din cuceritii autonomi in raufacatori

Situatia romanilor din Transilvania in Evul Mediu, mai ales in perioada dominatiei maghiare, a stat sub diferite auspicii. La inceput, cnezatele si voievodatele romanesti au avut parte de autonomie, dupa care, sub regii francezi ai ungurilor, romanii au devenit raufactori, discriminati si lasati fara pamanturi.

Anuntul facut de premierul Dacian Ciolos despre tragedia din Republica Moldova

Premierul Dacian Ciolos a anuntat vineri ca este foarte probabil ca autoritatile moldovene sa permita autoritatilor romane sa preia complet controlul anchetei prabusirii elicopterului.

Dacian Ciolos face o vizita la Paris unde se va intalni cu premierul Manuel Valls si cu presedintele Francois Hollande

Dacian Ciolos va vizita Franta in zilele de joi si vineri unde are programate intalniri cu presedintele Frantei Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls, cu ultimul dintre ei urmand sa semneze foia actualizata de parcurs a Parteneriatului strategic franco-roman.

Dacian Ciolos va participa la ceremonia de deschidere a campionatului european de fotbal Euro 2016

Premierul Dacian Ciolos va participa vineri la ceremonia de deschidere a campionatului european de fotbal Euro2016 si va fi prezent la meciul Franta-Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului. De altfel, premierul va merge intr-o vizita la Paris, incepand de joi, 9 iunie. In cadrul vizitei va avea si o intrevedere cu prim-ministrul Frantei, Manuel Valls. Vezi programul premierului la Paris.

Premierul Dacian Ciolos va face o vizita oficiala in Canada

Premierul Dacian Ciolos va face, pe 16 iunie, o vizita oficiala la Ottawa Canada), informeaza Guvernul Romaniei. Seful Executivului a votat duminica, impreuna cu sotia sa Valerie, la Zalau.

Alegeri locale 2016. Dacian Ciolos a votat la Zalau: M-as fi asteptat la mai multa regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidati

Premierul Dacian Ciolos a votat in jurul orei 9. 00 la o sectie de votare din Zalau, orasul lui natal, unde spune ca locuiesc prietenii si familia lui. El s-a aratat dezamagit de faptul ca partidele au ramas cu aceeasi oferta de candidati la alegerile locale.

ALEGERI LOCALE 2016. Premierul Dacian Ciolos si sotia sa au votat, duminica, la Zalau

Premierul Dacian Ciolos si sotia sa Valerie s-au prezentat, duminica in jurul orei 08. 40, la sectia de votare nr. 32 din Zalau, pentru a-si exprima preferinta la alegerile locale.

Dacian Ciolos i-a cerut ministrului Toba o prima evaluare a efectelor inundatiilor si a pagubelor produse

Premierul Dacian Ciolos i-a cerut ministrului de Interne, Petre Toba, o prima evaluare a efectelor inundatiilor, dar si a pagubelor produse, potrivit Mediafax. Situatia dificila a localitatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )