Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri locale 2016. Dacian Ciolos a votat la Zalau: M-as fi asteptat la mai multa regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidati

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Dacian Ciolos a votat la Zalau: M-as fi asteptat la mai multa regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidati

Premierul Dacian Ciolos a votat in jurul orei 9. 00 la o sectie de votare din Zalau, orasul lui natal, unde spune ca locuiesc prietenii si familia lui. El s-a aratat dezamagit de faptul ca partidele au ramas cu aceeasi oferta de candidati la alegerile locale. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat pentru continuarea proiectelor din Sibiu

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat la sectia din Scoala Generala numarul 4, de pe Strada Spartacus din Sibiu. Sotia presedintelui Klaus Iohannis a pus stampila ora 12.

Alegeri locale 2016. Localitatile salajene in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele permanente se ragasesc doar 23.

Alegeri locale 2016. Ce asteptari au alegatorii din Zalau de la viitorul primar

Alegeri locale 2016. La opt ore de la deschiderea sectiei de votare din incinta Scolii Postliceale Sanitare Christiana, se prezentasera la urne mai putin de un sfert dintre alegatori.

ALEGERI LOCALE 2016. Localitatile in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele.

Alegeri locale 2016. Cum au votat batranii de la azil pentru primarul PSD: carati cu autobuzul si cu buletinele confiscate

Alegeri locale 2016. Batrani si neputinciosi, cu domiciliul stabil la Caminul pentru persoane varstnice din localitatea vasluiana Tutova, si-au exercitat dreptul la vot fara a cunoaste localitatea si candidatii. 64 din cei 78 de batrani internati, care au trait o viata in judetele vecine sau in alte sate din Vaslui au pus stampila de vot la alegerile locale din 2016.

Alegeri locale 2016. Liviu Dragnea a votat la Turnu Magurele. Un elector, despre sansa PSD: Sa stiti ca acum nu mai iese

Liviu Dragnea, liderul PSD, a votat la Turnu Magurele la alegerile locale din 5 iunie 2016. Politicianul, care este condamnat penal, a marturisit cu ce ganduri a venit la urne.

Alegeri locale 2016. La 101 ani a votat al 27-lea primar: Noi le-am spus multe, dar ei au facut ce-au stiut

A implinit 101 ani in urma cu patru zile si duminica a votat al 27-lea primar de la Razboi incoace, spune Alexandru Godinescu, din Brastavatu, pentru care ziua votului a fost un bun prilej sa rememoreze ce-a trait si sa le spuna contemporanilor pe ce-ar trebui sa puna pret.

Alegeri locale 2016. Prejna, satul unde a votat interpreta de muzica populara Niculina Stoican

La alegerile locale 2016, la Prejna, mica localitate din nordul Mehedintiului, unde Tudor Vladimirescu a ridicat o biserica fiindca tatal sau, Constantin Ursu), era nascut in acest sat, oamenii au venit duminica cu mic cu mare sa voteze. Nici macar ploaia torentiala nu i-a tinut in casa.

ALEGERI LOCALE 2016. Premierul Dacian Ciolos si sotia sa au votat, duminica, la Zalau

Premierul Dacian Ciolos si sotia sa Valerie s-au prezentat, duminica in jurul orei 08. 40, la sectia de votare nr. 32 din Zalau, pentru a-si exprima preferinta la alegerile locale.

Alegeri locale 2016. Prezenta la vot in Zalau

Alegeri locale 2016. Peste 57. 000 de cetateni din Zalau sunt chemati la urne la alegerile locale din 2016. in urma cu patru ani, au votat doar 44 la suta dintre alegatorii din municipiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2452 seconds )