Libnet.ro
UNICEF

05:00

ALEGERI LOCALE 2016. Premierul Dacian Ciolos si sotia sa au votat, duminica, la Zalau

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Premierul Dacian Ciolos si sotia sa au votat, duminica, la Zalau

Premierul Dacian Ciolos si sotia sa Valerie s-au prezentat, duminica in jurul orei 08. 40, la sectia de votare nr. 32 din Zalau, pentru a-si exprima preferinta la alegerile locale. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Politicienii la vot: ce declaratii si promisiuni au facut in fata camerelor

Premierul Dacian Ciolos, copresedintele PNL Vasile Blaga, candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, si candidatul MP pentru sefia Bucurestiului, Robert Turcescu, sunt printre politicienii care si-au exprimat preferintele la alegerile locale, duminica dimineata.

Alegeri locale 2016 Targu Jiu. Ion Calinoiu a votat la o alta sectie decat cea la care era arondat. Ainsistat sa voteze acolo

Alegeri locale 2016: Candidatul PSD pentru Consiliul Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a votat intr-o alta sectie din oras decat cea la care era arondat.

Alegeri locale 2016. Candidatul PSD, Ionel Ciunt, a votat pentru o administratie locala mai prietenoasa

Alegeri locale 2016. Fostul prefect, Ionel Ciunt, a votat la ora 8, pentru transformarea Zalaului dintr-un oras prafuit, intr-unul european.

Alegeri locale 2016. Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, a votat pentru stabilitate

Alegeri locale 2016. Liberalul Radu Capilnasiu, care spera sa castige inca un mandat de primar al Zalaului, a votat pentru stabilitate si echilibru.

ALEGERI LOCALE 2016. Localitatile in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele.

Alegeri locale 2016. Presedintele CJ Salaj, Tiberiu Marc: Am votat pentru cei care pot schimba in bine asteptarile salajenilor

Alegeri locale 2016. Candidatii la alegerile locale din acest an au fost activi si vrand sa dea un exemplu, au iesit la vot la primele ore ale diminetii.

Alegeri locale 2016 Cluj. Ocavian Buzoianu: am votat pentru un Cluj modern, civilizat, un Cluj al copiilor nostri

Candidatul independent sustiut de PSD, Octavian Buzoianu, a votat in jurul orei 10. 00, insotit de familie si de liderii PSD Cluj. Buzoianu vrea de la noul primar mai mult dinamism si mai multe rezultate.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA IASI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA IASI. Cine a castigat Primaria Iasi

PMP Iasi solicita interventia Corpului de control al premierului Dacian Ciolos pentru a verifica situatia Regiei Autonome de Transport Public, cu precadere modul in care.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA IASI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA IASI. Cine a castigat Primaria Iasi

PMP Iasi solicita interventia Corpului de control al premierului Dacian Ciolos pentru a verifica situatia Regiei Autonome de Transport Public, cu precadere modul in care.

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat pentru continuarea proiectelor din Sibiu

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat la sectia din Scoala Generala numarul 4, de pe Strada Spartacus din Sibiu. Sotia presedintelui Klaus Iohannis a pus stampila ora 12.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )