Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dacian Ciolos, atac fara precedent la Guvernul Orban: Monica Anisie Pepsiglas sa demisioneze de urgenta!

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, atac fara precedent la Guvernul Orban: Monica Anisie Pepsiglas sa demisioneze de urgenta!

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, cere demisia ministrului Educatiei, Monicia Anisie. Fostul premier afirma ca institutia pe care o conduce Monica Anisie nu stie ce vrea si o ironizeaza pe aceasta din cauza gafei referitoare la pepsiglas. Din pacate, copiii si parintii trec zilele astea printr-un experiment al Guvernului, mai spune fostul premier. continuă pe Antena3

Atac fara precedent la Dacia: totul a pornit de la pret. Se intampla in saptamana lansarii noilor modele

In prezent, Dacia s-a remarcat prin preturi mici si doua modele care au mare succes in Europa de Vest: Sandero si Duster. Strategia Renault ar fi fost luata in calcul si de Volkswagen. Acum,.

Ce ministri pleaca din Guvernul Orban. Totul se intampla dupa alegeri

Ludovic Orban pierde oameni de incredere. in luna octombrie vor fi schimbati cel putin patru ministri. Doi dintre ei candideaza la local, iar ceilalti doi vor fi rasplatiti cu locuri la alegerile parlamentare. Ce ministri pleaca din guvernul Orban O remaniere guvernamentala va avea loc imediat dupa alegerile locale . Ministrul Mediului, Costel Alexe, candideaza .

Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj fara precedent din cauza fostului lider PSD. Irina Tanase a rabufnit

Irina Tanase nu s-a mai putut abtine si a rabufnit dupa ce ANP ii refuza lui Liviu Dragnea accesul la tratament medical corespunzator bolii de care acesta sufera. Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj dur Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a reactionat dur la comunicatul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, prin care institutia a respins acuzatiile .

Ciolacu: Guvernul Orban blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea

Marcel Ciolacu a acuzat ca Guvernul Orban blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea. Liderul PSD a adaugat ca a fost ceruta revizuire documentatiei printr-un acord prealabil si astfel nu poate fi obtinuta o finantare nerambursabila pentru judetul Valcea, ci se va reveni la etapa preliminara de depunere a unui proiect.

Marcel Ciolacu, acuzatii grave. Guvernul Orban a blocat toate actiunile si masurile initiate de PSD

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu acuza Guvernul Orban ca, de cand a venit la putere, nu are decat un singur scop si anume castigarea alegerilor. Nu au intentionat nici un moment sa guverneze tara, iar rezultatele se vad.

Grindeanu (PSD): Guvernul Orban nu a ajutat nici macar cu un leu pentru inceperea anului scolar

Fostul premier Sorin Grindeanu, recent revenit in PSD, a declarat, joi, ca Guvernul Orban nu a ajuta.

Candidat USR-PLUS la primarie cu doua condamnari penale pentru lovire. Reactia lui Dacian Ciolos

Alianta USR-PLUS a propus la Primaria Campeni, din judetul Alba, un candidat cu doua condamnari penale pentru lovire. Haiduc Nicolae Gigel a fost condamnat pentru fapte comise in perioada in care era om de ordine la o discoteca. Candidatul se afla pe lista USR-PLUS, in conditiile in care inititiva Fara penali in functii publice a fost promovata de USR si adoptata in Camera Deputatilor.

PeBloguri: Lucian Romascanu: Guvernul Orban - intre teorie si practica

Guvernul PNL a prezentat, pe 1 iulie, Planul National de Investitii si Relansare Economica, iar printre masurile propuse se numara si oferirea de granturi de sprijin pentru repornirea intreprinderilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )