Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dacian Ciolos, critic la adresa Guvernului Ponta: A inghitit pe nemestecate ceea ce s-a dat de la Bruxelles

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos, critic la adresa Guvernului Ponta: A inghitit pe nemestecate ceea ce s-a dat de la Bruxelles

Guvernul Ponta nu a pregatit proiecte care sa permita absorbtia fondurilor europene in acest an si a inghitit pe nemestecate mai multe conditionalitati ex-ante, asa cum le-au dat cei de la Comisia Europeana, a declarat, joi seara, premierul Dacian Ciolos . continuă pe România Liberă

Eu nu-l cunosc pe acest domn SOROS, in schimb, am vazut ca PONTA si ministrii sai s-au iNTALNIT si s-au FOTOGRAFIAT cu el! DACIAN CIOLOS a raspuns ACUZATIILOR care i se aduc in ultima perioada

Premierul Dacian Ciolos a declarat in cadrul unul interviu la Adevarul Live ca nu il cunoaste pe omul de afaceri George Soros, in ciuda acuzatiilor care i se aduc de catre adversarii politici,.

Dacian Ciolos iese la atac: in judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai multi asistati social. Acolo nu se dezvolta economia, oare de ce?

Premierul Dacian Ciolos a lansat un atac la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Seful executivul a prezentat situatia din judetul Teleorman, unde Liviu Dragnea a fost presedintele Consiliului Judetean.

Singurul argument al lui Mihai GADEA in disputa cu premierul Dacian CIOLOS a fost un articol de pe site-ul B1.ro! (FOTO)

Mihai Gadea a folosit marti, ca argument, in dialogul aprins cu premierul Dacian Ciolos de la Antena 3 informatii publicate de site-ul B1. ro. Moderatorul si premierul au avut un schimb de.

Premierul Dacian Ciolos, la Antena 3, de la ora 21.00

Premierul Dacian Ciolos este invitat, in aceasta seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, incepand cu ora 21. Ciolos a explicat ca a acceptat sa participe la o emisiune la Antena 3 pentru ca spune ca trebuie sa ai curajul sa cobori in mocirla pentru a-ti face meseria corect.

Premierul Dacian Ciolos, la Antena 3: Nu ma deranjeaza critica, ma deranjeaza minciuna. Si eu am lucrat in mocirla

Premierul Dacian Ciolos este invitat, in aceasta seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, incepand cu ora 21. Ciolos a explicat ca a acceptat sa participe la o emisiune la Antena 3 pentru ca spune ca trebuie sa ai curajul sa cobori in mocirla pentru a-ti face meseria corect.

Subprefectul de Timis a fost demis de premierul Dacian Ciolos, dupa ce acesta a declarat ca sintagma stat national unitar este eronata

Subprefectul de Timis, Zoltan Gheorghe Marossy, a fost demis, joi, de premierul Dacian Ciolos, dupa ce el a declarat, intr-un interviu, ca sintagma stat national unitar este eronata.

Dacian Ciolos, despre decizia CNATDCU privind lucrarea de doctorat a sefei DNA: Nu pot decat sa o consider pertinenta

Premierul Dacian Ciolos considera ca decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) privind lucrarea de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, este pertinenta, intrucat a fost luata de o institutie abilitata sa faca acest lucru, cu oameni profesionisti, care sunt in masura sa isi asume aceste decizii.

Dacian Ciolos ii da replica lui Viktor Orban, dupa ce acesta a afirmat ca maghiarii nu au de ce sa respecte Ziua Nationala a Romaniei: Afirmatiile sunt neelegante si nepotrivite

Premierul Dacian Ciolos considera ca declaratiile facute de premierul Ungariei, Viktor Orban, cu privire la decizia ministrului de Externe al ungarilor de a interzice diplomatilor sa participe la evenimentele dedicat Zilei Nationale a Romaniei, sunt neelegante si nepotrivite.

Ion Cristoiu: Un part electoral pe ultima suta de metri: Conflictul regizat Dacian Ciolos Antena 3

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de joi de pe blogul personal despre subiectul ultimelor zile, prezenta premierului Dacian Ciolos in platoul emisiunii moderate de Mihai.

Liviu Dragnea il ataca pe Dacian Ciolos, cu privire la scandalul diplomatic izbucnit de Ziua Nationala: Are o intelegere cu UDMR pentru guvern, de ce nu a dat reactie oficialilor ungari?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a comentat, miercuri, intr-o conferinta de presa, scandalul diplomatic izbucnit intre Romania si Ungaria, dupa ce ministrul ungar de Externe le-a interzis angajatilor sa participe la evenimentele organizate de Ziua Nationala. in acest context, social-democratul s-a intrebat retoric daca motivul pentru care premierul Dacian Ciolos nu a dat o reactie oficialilor ungari este ca are vreo intelegere cu UDMR privind formarea unei majoritati, dupa alegerile din 11 decembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )