Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dacian Ciolos: Decizia de a o retrage pe Cristina Guseth de la portofoliul Justitiei am luat-o impreuna, dupa o discutie cu dansa

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos: Decizia de a o retrage pe Cristina Guseth de la portofoliul Justitiei am luat-o impreuna, dupa o discutie cu dansa

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca decizia de a retrage propunerea Cristinei Guseth la functia de ministru al Justitiei a fost una luata impreuna, dupa o discutie cu aceasta. Am avut o discutie cu dansa si impreuna am luat aceasta decizie, a spus Ciolos, dupa ce cabinetul sau a primit votul de investitura din partea Parlamentului. continuă pe Hotnews

Cine este Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

Dacian Ciolos, despre retragerea Cristinei Guseth de pe lista cu ministri

Premierul desemnat si votat de Parlament, Dacian Ciolos, a declarat, marti, ca s-a consultat cu Cristina Guseth, inainte de a o retrage de pe lista ministrilor propusi pentru Cabinetul sau si a explicat ca a dorit ca Guvern sau sa inceapa cu o legitimitate clara.

Ciolos o RETRAGE pe Cristina Guseth pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel increderea in ministrul Justitiei. Premierul desemnat a facut anuntul pe Facebook

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat pe Facebook, in jurul orei 0. 20, ca o retrage pe Cristina Guseth, avizata favorabil de sapte comisii parlamentare pentru fotoliul de ministru al Justitiei, desi prestatia ei a fost sub asteptari. Pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel increderea in ministrul Justitiei din Guvern, intr-un an foarte important pentru mentinerea credibilitatii activitatii Justitiei, am hotarat sa retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu. Dimineata voi inainta conducerii Parlamentului o noua propunere a motivat Ciolos .

ULTIMA ORA Ciolos, pe Facebook: Cristina Guseth, retrasa din Guvern pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel increderea in ministrul Justitiei

Pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel increderea in ministrul Justitiei din Guvern, intr-un an foarte important pentru mentinerea credibilitatii activitatii Justitiei, am hotarat sa retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu. Dimineata voi inainta conducerii Parlamentului o noua propunere. , a anuntat Dacian Ciolos pe Facebook, la o ora dupa miezul noptii. Informatia a fost data anterior de catre ziarul Adevarul si vehiculata la Realitatea TV in emisiunea lui Rares Bogdan. Citeste si: Cine este Cristina GusethVezi aici desfasurarea LIVE TEXT a audierilor.

Cine este Cristina Guseth - propusa ministru al Justitiei

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

Surse: Cristina Guseth, retrasa din Guvern de Dacian Ciolos in urma prestatiei din Parlament

Premierul desemnat Dacian Ciolos a hotarat in aceasta seara sa retraga pe Cristina Guseth din fruntea Ministerului Justitiei, in urma prestatiei dezastruoase in comisiile de specialitate ale Parlamentului, au declarat surse politice pentru Adevarul. Cristina Guseth primise aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului insa raspunsurile sale au fost mult sub asteptari.

Surse: Cristina Guseth, retrasa din Guvern de premierul Ciolos in urma prestatiei din Parlament

Premierul desemnat Dacian Ciolos a hotarat luni seara sa o retraga pe Cristina Guseth din fruntea Ministerului Justitiei, in urma prestatiei mult sub asteptari pe care a avut-o in comisiile de specialitate ale Parlamentului, au declarat surse politice pentru Adevarul. Cristina Guseth primise aviz favorabil, insa raspunsurile sale la intrebarile parlamentarilor au fost foarte slabe.

Traian Basescu o ataca pe Cristina Guseth

Liderul partidului Miscarea Populara a comentat, luni, retragerea nominalizarii lui Andrei Baciu la Ministerul Sanatatii, dupa ce au aparut poze cu el de pe cand era fotomodel. in acest context, Traian Basescu a sugerat ca pot fi gasite poze in aceleasi ipostaze si cu Cristian Guseth, propunerea lui Dacian Ciolos pentru portofoliul de la Justitie.

Cristina Guseth, dupa retragerea sa din Guvern de catre Ciolos: imi cer scuze. Prestatia mea a fost slaba. Voi continua sa sustin lupta impotriva coruptiei

Cristina Guseth, prima propunere a lui Dacian Ciolos pentru ministerul Justitiei, isi cere scuze pentru prestatia slaba pe care a avut-o in cadrul audierilor din comisiile de specialitate ale Parlamentului, aratand, totodata, ca va continua sa militeze pentru respectarea statului de drept si continuarea luptei impotriva coruptiei.

Cine este Cristina Guseth, alegerea pentru ministerul Justitiei

Cristina Guseth, in prezent directorul fundatiei Freedom House Romania, este propunerea lui Dacian Ciolos pentru ministerul Justititiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2859 seconds )