Libnet.ro
UNICEF

22:16

Surse: Cristina Guseth, retrasa din Guvern de premierul Ciolos in urma prestatiei din Parlament

Adevărul Adevărul,
Surse: Cristina Guseth, retrasa din Guvern de premierul Ciolos in urma prestatiei din Parlament

Premierul desemnat Dacian Ciolos a hotarat luni seara sa o retraga pe Cristina Guseth din fruntea Ministerului Justitiei, in urma prestatiei mult sub asteptari pe care a avut-o in comisiile de specialitate ale Parlamentului, au declarat surse politice pentru Adevarul. Cristina Guseth primise aviz favorabil, insa raspunsurile sale la intrebarile parlamentarilor au fost foarte slabe. continuă pe Adevărul

Surse: Cristina Guseth, retrasa din Guvern de Dacian Ciolos in urma prestatiei din Parlament

Premierul desemnat Dacian Ciolos a hotarat in aceasta seara sa retraga pe Cristina Guseth din fruntea Ministerului Justitiei, in urma prestatiei dezastruoase in comisiile de specialitate ale Parlamentului, au declarat surse politice pentru Adevarul. Cristina Guseth primise aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului insa raspunsurile sale au fost mult sub asteptari.

Cine este Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

Cine este Cristina Guseth - propusa ministru al Justitiei

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

Noul Guvern. Cine este Cristina Guseth, ministrul propus pentru Justitie

Cristina Guseth, directorul fundatiei Freedom House Romania, un ONG ce promoveaza libertatea, democratia si drepturile omului, a fost propusa de premierul ales Dacian Ciolos la conducerea Ministerului Justitiei.

Cine este Cristina Guseth, alegerea pentru ministerul Justitiei

Cristina Guseth, in prezent directorul fundatiei Freedom House Romania, este propunerea lui Dacian Ciolos pentru ministerul Justititiei.

Unde s-a blocat Cristina Guseth, ministrul propus pentru Justitie, la audierile din Parlament

Cristina Guseth, ministrul propus pentru ministerul Justitiei, a primit, cu greu, aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate, dupa un tir de intrebari ale parlamentarilor. Guseth a spus ca nu a fost multumita de prestatia sa si s-a scuzat spunand ca a avut emotii. intrebarea care a incurcat-o cel mai tare a fost cea legata de regimul incompatibilitatilor.

ACTUALIZAT Cristina Guseth, aviz favorabil in Comisii pentru functia de Ministru al Justitiei: In pofida acestei umilinte, raman sa duc Romania in structurile euroatlantice. Imi propun sa fac management pentru minister

Cristina Guseth, propusa pentru functia de ministru al Justitie, a primit avizul favorabil din partea Comisiilor juridice reunite ale celor doua camere, in ciuda unor momente pe alocuri umilitoare in timpul audierilor, cand ministrul propus a admis ca s-a blocat. Audierile au durat doua ore si au avut parte inclusiv de un moment in care senatorul Serban Nicolae i-a spus acesteia ca are sansa sa se retraga. La final, Guseth a catalogat audierile drept o experienta dura. Vezi in articol desfasurarea LIVE TEXT a audierilor, cu principalele momente si declaratii.

Cristina Guseth, aviz favorabil pentru Ministerul Justitiei. Audierea, cu scantei

Cristina Guseth a primit un aviz favorabil de la parlamentarii din comisiile juridice pentru functia de ministru al Justitiei. inainte de votului, membrii comisiilor au luat o pauza de consultari.

Traian Basescu o ataca pe Cristina Guseth

Liderul partidului Miscarea Populara a comentat, luni, retragerea nominalizarii lui Andrei Baciu la Ministerul Sanatatii, dupa ce au aparut poze cu el de pe cand era fotomodel. in acest context, Traian Basescu a sugerat ca pot fi gasite poze in aceleasi ipostaze si cu Cristian Guseth, propunerea lui Dacian Ciolos pentru portofoliul de la Justitie.

Ce spunea Cristina Guseth, propusa pentru Justitie, in 2013, despre Dragnea: Perceptia este ca a orchestrat o uriasa frauda electorala

Cristina Guseth, propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru Ministerul Justitiei, sustinea intr-un interviu din 2013 ca Liviu Dragnea ar trebui sa plateasca pentru ceea ce s-a intamplat la referendumul de demitere a fostului presedinte Traian Basescu. in prezent, Guseth este una dintre persoanele care vor beneficia de sprijinul PSD pentru a face parte din noul Executiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )