Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos a fost tratat ca un copil de mingi de Angela Merkel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dacian Ciolos a fost tratat ca un copil de mingi de Angela Merkel

Traian Basescu, presedintele Miscarii Populare, a declarat astazi ca premierul Dacian Ciolos a fost tratat ''ca un copil de mingi '' de catre cancelarul Germaniei, Angela Merkel, in timpul vizitei premierului la Berlin, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu, atac la premierul Dacian Ciolos: A fost tratat ca un copil de mingi la Berlin

Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Dacian Ciolos a fost tratat ca un copil de mingi de catre cancelarul Germaniei, Angela Merkel, in timpul vizitei efectuate la Berlin. Nu a fost o vizita.

Angela Merkel: Europa este vulnerabila in criza refugiatilor. / Moneda euro si libertatea de circulatie in Europa au fost legate direct

Europa a fost vulnerabila in criza refugiatilor, din cauza ca nu a reusit sa controleze situatia in masura in care si-ar fi dorit, a afirmat luni cancelarul german Angela Merkel. Acum, dintr-o data, ne confruntam cu provocarea pe care o reprezinta refugiatii care vin in Europa si suntem vulnerabili, pentru ca nu avem inca ordinea si controlul pe care ni le-am dori, a declarat Merkel intr-o conferinta de presa la Mainz, in apropiere de Frankfurt, potrivit Reuters.

Angela Merkel doreste expulzarea mai rapida a refugiatilor care incalca legea

Cancelarul german Angela Merkel a sustinut, vineri, ca ar sprijini politic legislatia pentru facilitarea expulzarii refugiatilor sau a solicitantilor de azil care incalca legea. Declaratia politicianului vine dupa ce intreaga opinie publica europeana a fost inflamata de violentele care au avut loc de Anul Nou in Koln, scrie Agerpres.

Angela Merkel doreste inasprirea legislatiei privind expulzarea imigrantilor

Cancelarul german Angela Merkel s-a pronuntat sambata pentru inasprirea legislatiei privind expulzarea solicitantilor de azil care sunt condamnati de justitia germana, chiar si in cazul celor condamnati la pedepse cu suspendare, transmite AFP, citata de Agerpres.

Angela Merkel cere legi mai dure pentru deportarea imigrantilor

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, propune schimbari ale legislatiei, pentru a deporta cu usurinta pe imigrantii care comit infractiuni. Atacurile din ajunul Anului Nou, de la Koln, au starnit revolta in.

Dacian Ciolos, pe Facebook: Situatia este foarte delicata in cazul familiei 8234;Bodnariu8236;

Premierul Dacian Ciolos a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca este foarte preocupat de situatia familiei 8234;Bodnariu8236;, argumentand ca Guvernul Romaniei tine legatura constant cu.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, prima intalnire din 2016. Ce au discutat cei doi oficiali

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut luni, la Palatul Cotroceni, prima intalnire de lucru din acest an, discutiile vizand situatia actuala a guvernarii si prioritatile.

S-a intors Iohannis. Seful statului, discutie cu Dacian Ciolos la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Dacian Ciolos au avut luni, la Palatul Cotroceni, prima intalnire de lucru din acest an.

Basescu - ironic la adresa lui Ciolos, dupa vizita in Germania

Presedintele MP, Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Dacian Ciolos a fost tratat ca un copil de mingi de catre cancelarul Germaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )