Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu, atac la premierul Dacian Ciolos: A fost tratat ca un copil de mingi la Berlin

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, atac la premierul Dacian Ciolos: A fost tratat ca un copil de mingi la Berlin

Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Dacian Ciolos a fost tratat ca un copil de mingi de catre cancelarul Germaniei, Angela Merkel, in timpul vizitei efectuate la Berlin. Nu a fost o vizita. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos a fost tratat ca un copil de mingi de Angela Merkel

Traian Basescu, presedintele Miscarii Populare, a declarat astazi ca premierul Dacian Ciolos a fost tratat ''ca un copil de mingi '' de catre cancelarul Germaniei, Angela Merkel, in timpul vizitei premierului la Berlin, transmit surse din presa.

Dacian Ciolos, pe Facebook: Situatia este foarte delicata in cazul familiei 8234;Bodnariu8236;

Premierul Dacian Ciolos a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca este foarte preocupat de situatia familiei 8234;Bodnariu8236;, argumentand ca Guvernul Romaniei tine legatura constant cu.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, prima intalnire din 2016. Ce au discutat cei doi oficiali

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut luni, la Palatul Cotroceni, prima intalnire de lucru din acest an, discutiile vizand situatia actuala a guvernarii si prioritatile.

Politic Show: Contra tiraniei corectitudinii politice; Ce s-a schimbat in discursul Angelei Merkel de la vizita oficiala a lui Klaus Iohannis la cea a lui Dacian Ciolos. Analiza specialistilor; Anul cadourilor la Cotroceni. Care este cel mai scump dar pr

Criza partidelor. Criza candidatului Ianuarie 2016, inceput de an electoral! De oriunde ai privi, partid politic in Romania este egal Traian Basescu si Liviu Dragnea. Elena Udrea ii ureaza La multi ani lui Mihai Gadea Elena Udrea a postat, duminica, pe Facebook, un mesaj pentru Mihai Gadea.

Premierul Dacian Ciolos a convocat o sedinta informala cu ministrii

Cabinetul lui Dacian Ciolos se intruneste chiar in acest moment intr-o sedinta informala. Ministrii au fost invitati la Vila Lac 1, unde vor prezenta programul de masuri pentru anul 2016. Aceasta.

S-a intors Iohannis. Seful statului, discutie cu Dacian Ciolos la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Dacian Ciolos au avut luni, la Palatul Cotroceni, prima intalnire de lucru din acest an.

Imagini bomba! Traian Basescu, surprins in trafic in drum spre Elena Udrea. Ce fac ofiterii SPP

Traian Basescu a fost surprins ieri, in trafic, in drumul sau spre Complexul rezidential Stejarii, din nordul Capitalei. Asa cum s-a mai intamplat, masina lui Traian Basescu circula in traficul din Bucuresti .

Traian Basescu, despre condamnarea fratelui sau: Este o pedeapsa grea. Mircea Basescu a primit patru ani de inchisoare cu executare

Traian Basescu spera ca fratele sau Mircea sa aiba o sansa la Curtea de Apel Constanta, pentru a scapa de condamnarea de patru ani de inchisoare cu executare pe care a primit-o de la Tribunalul Constanta.

Va candida sau nu Traian Basescu la Primaria Capitalei?

Miscarea Populara isi va definitiva listele de candidati la functiile de primar de municipii pe 16 ianuarie, in cadrul unui Colegiu National al formatiunii, a declarat presedintele MP, Traian Basescu.

Zece capete de acuzare pentru Traian Basescu. Radu Tudor: Romania nu a mai avut parte de asemenea acuzatii la adresa unui presedinte!

Radu Tudor a comentat, in editia de luni a emisiunii La ordinea zilei, confirmarea venita de la Parchetul General cu privire la numarul de dosare in care este cercetat in prezent Traian Basescu. Realizatorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )