Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos incepe marti o vizita de trei zile in Canada, unde se va intalni cu premierul Justin Trudeau

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos incepe marti o vizita de trei zile in Canada, unde se va intalni cu premierul Justin Trudeau

Premierul Dacian Ciolos va incepe, marti, o vizita oficiala in Canada, unde se va intalni si cu omologul sau, Justin Trudeau, potrivit unui anunt postat pe Facebook, pe agenda discutiilor aflandu-se si eliminarea vizelor pentru romani. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos si-a incheiat vizita in Franta

Premierul Dacian Ciolos si-a incheiat vizita in Franta, dupa ce a asistat ieri seara, pe Stade de France, la meciul de deschidere a Campionatului European 2016 Franta-Romania, alaturi de ministrul Apararii Mihnea Motoc, dar si de presedintele Francois Hollande si premierul Manuel Valls, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Dacian Ciolos, despre problema refugiatilor: Nu cred ca poate fi reglata prin cote. De ce nu a intrat Romania in Schengen

Premierul Dacian Ciolos a declarat la Radio Classique ca problema refugiatilor poate fi reglementata printr-o buna protectie a frontierelor externe ale Uniunii Europene, potrivit Protv. Dacian ciolos a mai.

Dacian Ciolos si Manuel Valls au semnat noua Foaie de parcurs a parteneriatului strategic bilateral

ACTUALIZARE 14:20 Dacian Ciolos:Francois Hollande se pregateste sa vina in Romania, inclusiv cu cativa oameni de afaceri Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri, dupa semnarea Foii de parcurs actualizate a Parteneriatului strategic romano-francez, ca domeniul economic este unul prioritar pentru cele doua state, Francois Hollande urmand sa vina in septembrie la Bucuresti insotit de o delegatie de oameni de afaceri.

Tara arde si baba se piaptana. Un internaut i-a reprosat premierului prezenta la Euro 2016. Ce a raspuns Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos i-a raspuns, pe Facebook, unui internaut care ii reprosa ca a preferat sa mearga la Euro 2016, in loc sa rezolve problema voturilor lipsa. Tara arde si baba se.

Dacian Ciolos: Nu cred ca problema refugiatilor poate fi rezolvata prin cote

Premierul Dacian Ciolos nu crede ca problema refugiatilor poate fi rezolvata prin impunerea de cote, ci prin protejarea frontierelor externe ale UE.

Dacian Ciolos: Presedintele Francois Hollande se pregateste sa vina in Romania in septembrie, insotit de cativa oameni de afaceri

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca presedintele francez Francois Hollande a va veni in Romania in luna septembrie si va fi insotit de o delegatie de oameni de afaceri, informeaza.

Dacian Ciolos va urmari meciul Franta-Romania alaturi de Francois Hollande si Manuel Valls, pe Stade de France

Premierul Dacian Ciolos ii va incuraja pe tricolori in meciul de debut la EURO 2016 din tribuna stadionului Stade de France. Seful Executivului a asistat, vineri, si la ultimul antrenament al.

Euro-2016: Casa Fotbalului romanesc, deschisa la Ambasada Romaniei la Paris, Dacian Ciolos a imbracat tricoul Nationalei

Casa Fotbalului romanesc a fost deschisa, joi, la Ambasada Romaniei din Paris, cu prilejul Campionatului European de fotbal din Franta, la eveniment fiind prezent premierul Dacian Ciolos, care a imbracat tricoul echipei nationale.

Euro-2016: Casa Fotbalului romanesc, deschisa la Ambasada Romaniei la Paris. Dacian Ciolos a imbracat tricoul Nationalei

Casa Fotbalului romanesc a fost deschisa, joi, la Ambasada Romaniei din Paris, cu prilejul Campionatului European de fotbal din Franta, la eveniment fiind prezent premierul Dacian Ciolos, care a imbracat tricoul echipei nationale.

Mutare bomba in tabara liberalilor. Scenariu: Premierul Dacian Ciolos, la sefia PNL (VIDEO)

Senatorul PNL, Cristian Bodea, a declarat intr-o emisiune televizata ca, in interiorul partidului, se vehiculeaza doua nume pentru preluarea sefiei PNL, scriu jurnalistii de la stiripesurse. ro. Dacian.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )