Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dacian Ciolos va urmari meciul Franta-Romania alaturi de Francois Hollande si Manuel Valls, pe Stade de France

B1 B1,
Dacian Ciolos va urmari meciul Franta-Romania alaturi de Francois Hollande si Manuel Valls, pe Stade de France

Premierul Dacian Ciolos ii va incuraja pe tricolori in meciul de debut la EURO 2016 din tribuna stadionului Stade de France. Seful Executivului a asistat, vineri, si la ultimul antrenament al. continuă pe B1

Primaria Sectorului 1 permite suporterilor sa vizioneze doar prima repriza din meciul Franta-Romania, pe un ecran gigant

Primaria Sectorului 1 le va permite suporterilor echipei nationale a Romaniei sa vizioneze doar prima repriza din meciul Franta-Romania, pe un ecran gigant, in Parcul Bazilescu, din ratiuni de asigurare a linistii publice.

Dacian Ciolos, pronostic pentru meciul Franta-Romania. Ce le-a transmis jucatorilor Nationalei

Premierul Dacian Ciolos s-a declarat optimist joi cu privire la rezultatul meciului de fotbal Romania-Franta, din deschiderea Campionatului European. Sunt optimist, pentru ca Romania vine dupa o.

Dacian Ciolos: Scutul antiracheta din Romania nu este indreptat impotriva Rusiei

Premierul Dacian Ciolos a explicat intr-un interviu pentru postul francez de televiziune LCI ca Scutul antiracheta din Romania nu este indreptat impotriva Rusiei, aratand totodata ca este ingrijorat de faptul ca exista conflicte care destabilizeaza regiunea.

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi meciul Franta Romania de la Euro 2016

Franta Romania, primul meciul de la Euro 2016, va avea loc vineri,iar turneul final este o ocazie pentru eMAG de a porni o noua campanie de reduceri. Euro 2016 va fi un turneu extrem de interesant, datorita noului format implementat. Avand in vedere ca ocompetitie fotbalistica atat de intensatrebuie traita la maximum, cei de [].

EURO 2016: Un arbitru din Ungaria va conduce meciul Franta-Romania

Conducatorii Comisiei de arbitrii de la UEFA a anuntat marti ca partida de deschidere a Campionatului European 2016, Franta - Romania, va fi condusa de arbitrul central Viktor Kassai. in varsta de 40 de ani, Kassai este considerat unul dintre cei mai buni centrali ai momentului, fiind rezerva englezului Mark Clattenburg la finala Champions League din acest an, Real Madrid - Atletico Madrid, scor 1-1, castigata de galactici dupa executarea loviturilor de la 11 metri.

Surpriza neplacuta pentru suporterii nationalei: Primaria Sectorului 1 va permite vizionarea doar a primei reprize din meciul Franta - Romania

Suporterii echipei nationale nu vor putea urmari decat prima repriza a meciului dintre Franta si Romania de la Campionatul European pe ecranul pus la dispozitie de Primaria Sectorului 1 in Parcul Bazilescu, motivul invocat de autoritati fiind mentinerea linistii si ordinii publice, potrivit Mediafax.

EURO 2016. Ce spune presedintele Hollande despre meciul Franta - Romania

Campionatul European de Fotbal EURO 2016) nu va fi doar o sarbatoare a fotbalului, ci si o sarbatoare a ideii europene, a estimat vineri presedintele francez Francois Hollande.

Meciul Franta-Romania va fi arbitrat de o brigada maghiara

Arbitru la centru in meciul de deschidere a Europeanul din 2016 dintre Franta si Romaniava fi Viktor Kassai, asistat de Gyorgi Ring si Vencel Toth. Centralul din Ungaria, in varsta de.

EURO 2016. Masuri extreme de securitate la meciul Franta-Romania

EURO 2016 Franta-Romania. Mai sunt cateva ore pana la meciul inagural al Euro 2016 dintre Franta si Romania. EURO 2016 Franta-Romania. Peste 15. 000 de romani sunt asteptati.

Morsa Watson, urmasa Caracatitei Paul, a prezis ce se va intampla la meciul Franta-Romania. Ce veste au primit tricolorii (VIDEO)

Caracatita Paul si-a lasat un urmas care sa prezica rezultatele meciurilor de la Campionatul European de Fotbal. Dupa ce Paul, caracatita cunoscuta in intreaga lume datorita abilitatii sale de.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )