Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dacian Ciolos, despre problema refugiatilor: Nu cred ca poate fi reglata prin cote. De ce nu a intrat Romania in Schengen

B1 B1,
Dacian Ciolos, despre problema refugiatilor: Nu cred ca poate fi reglata prin cote. De ce nu a intrat Romania in Schengen

Premierul Dacian Ciolos a declarat la Radio Classique ca problema refugiatilor poate fi reglementata printr-o buna protectie a frontierelor externe ale Uniunii Europene, potrivit Protv. Dacian ciolos a mai. continuă pe B1

Dacian Ciolos despre riscul de atentate teroriste la Euro 2016: Exista intotdeauna o ingrijorare, dar acest lucru nu va impiedica deplasarea catorva mii de romani

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi, intr-un interviu la postul francez de televiziune LCI, ca exista intotdeauna o ingrijorare in legatura cu ceea ce se poate intampla in Franta in contextul riscului de atacuri teroriste, dar ca acest lucru nu va impiedica mii de romani sa se deplaseze la Campionatul European de Fotbal pentru meciul de deschidere de vineri dintre tara-gazda Franta si Romania, potrivit Agerpres.

Dacian Ciolos, despre Rosia Montana: Vreau un program de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila

Dacian Ciolos a afirmat, in cadrul Galei Societatii Civile, ca pana la sfarsitul mandatului sau ar vrea sa vada un program integrat de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila la Rosia Montana, precizand ca oamenii au nevoie sa ii arate ca cineva.

Dacian Ciolos, in tricoul nationalei, la Paris: Un premier poate vorbi ore in sir despre evolutia tarii, dar pentru echipa de fotbal este suficient sa castige un meci impotriva Frantei si Romania va fi deja mult mai cunoscuta (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos si presedintele Federatie Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, au fost prezenti joi la un eveniment organizat la Ambasada Romaniei in Franta, cu ocazia inceperii.

Dacian Ciolos: Nu cred ca problema refugiatilor poate fi rezolvata prin cote

Premierul Dacian Ciolos nu crede ca problema refugiatilor poate fi rezolvata prin impunerea de cote, ci prin protejarea frontierelor externe ale UE.

Dacian Ciolos, interviu in presa franceza: Ma astept sa vad cateva mii de romani care vin pentru meciul de deschidere de la Campionatul European. Cel mai bun va castiga si eu cred ca romanii sunt cei mai buni (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos se afla in Franta, unde va participa la festivitatea de deschidere a Campionatului European de fotbal, precum si la meciul Romania-Franta de vineri. intr-un interviu.

Dacian Ciolos: Sistemul antiracheta nu este indreptat impotriva Rusiei. Daca priviti in istorie, Romania nu a fost caracterizata de agresiune si nu o sa o facem acum (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a vorbit joi, intr-un interviu acordat postlui de televiziune francez TF1, despre relatiile cu Rusia si despre avertismentele lansate la adresa Bucurestiului de presedintele rus.

Dacian Ciolos: Vreau un program de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila la Rosia Montana

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni seara, la Gala Societatii Civile ca ar vrea ca pana la sfarsitul mandatului sau sa vada un program integrat de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila la Rosia Montana, precizand ca oamenii au nevoie sa li arate ca cineva se gandeste si la ei atunci cand se discuta despre patrimoniul natural.

Dacian Ciolos si Manuel Valls au semnat noua Foaie de parcurs a parteneriatului strategic bilateral

ACTUALIZARE 14:20 Dacian Ciolos:Francois Hollande se pregateste sa vina in Romania, inclusiv cu cativa oameni de afaceri Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri, dupa semnarea Foii de parcurs actualizate a Parteneriatului strategic romano-francez, ca domeniul economic este unul prioritar pentru cele doua state, Francois Hollande urmand sa vina in septembrie la Bucuresti insotit de o delegatie de oameni de afaceri.

Dacian Ciolos: Presedintele Francois Hollande se pregateste sa vina in Romania in septembrie, insotit de cativa oameni de afaceri

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca presedintele francez Francois Hollande a va veni in Romania in luna septembrie si va fi insotit de o delegatie de oameni de afaceri, informeaza.

Dacian Ciolos va urmari meciul Franta-Romania alaturi de Francois Hollande si Manuel Valls, pe Stade de France

Premierul Dacian Ciolos ii va incuraja pe tricolori in meciul de debut la EURO 2016 din tribuna stadionului Stade de France. Seful Executivului a asistat, vineri, si la ultimul antrenament al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )