Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dacian Ciolos: Nu o sa ma inscriu intr-un partid si nici nu o sa particip la alegeri pentru ca am promis

B1 B1,
Dacian Ciolos: Nu o sa ma inscriu intr-un partid si nici nu o sa particip la alegeri pentru ca am promis

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca nu se va inscrie in niciun partid si nu va candida la alegerile parlamentare din toamna, informeaza Mediafax. Nu o sa ma inscriu. continuă pe B1

Numele lui Dacian Ciolos, mentionat intr-un scandal legat de licitatii trucate la CNADNR

Un subiect grav in care este mentionat numele premierului Dacian Ciolos si al consilierului sau pe probleme de infrastructura, Catalin Drula, a inceput sa capteze atentia opiniei publice de.

Vlad Voiculescu, propunerea oficiala a premierului Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii

Vlad Vasile Voiculescu a fost propus, joi, de premierul Dacian Ciolos pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii, anunta un comunicat de presa al Guvernului, scrie agerpres. ro. Premierul Dacian.

Dacian Ciolos, despre primele sase luni de guvernare: Au fost interesante, dar grele. Mai grele decat am crezut. As da Guvernului nota sapte, cu indulgenta

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca primele sase luni de guvernare i s-au parut interesante, dar mai grele decat a crezut, informeaza Agerpres. Totodata, seful Executivului a precizat ca, daca.

Vlad Voiculescu a fost propus oficial de premierul Dacian Ciolos pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a trimis joi presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Vlad Voiculescu in functia de ministru al Sanatatii, potrivit unui comunicat al Guvernului. Premierul.

Adjunctul directorului CIA, in Romania: David Cohen s-a intalnit cu Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Un oficial CIA se afla in Romania. Adjunctul directorului Serviciului de Informatii, David Cohen, s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos. Potrivit Agerpres,.

Seful SRI si ambasadorul SUA discuta cu Dacian Ciolos la Guvern

Seful SRI Eduard Helvig si ambasadorul SUA Hans Klemm se afla, joi, la sediul Guvernului, unde discuta cu premierul Dacian Ciolos despre vizita sa in SUA, dar si despre informarile care vizeaza si produsele Hexi Pharma, informeaza .

Victor Ponta, reflexia schimonosita a lui Dacian Ciolos

L-am urmarit aseara pe premierul Dacian Ciolos in conferinta de presa in care a vorbit despre proiectul salarizarii bugetarilor, care are ca prioritate reforma in Sanatate. Dupa ultimele scandaluri din domeniu e evident de ce acest sector e prioritar, scrie jurnalista Adriana Stoian pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Liviu Dragnea: Cu Dacian Ciolos am o relatie civilizata. Cu Guvernul am o relatie foarte proasta (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca are o relatie civilizata cu premierul Dacian Ciolos, dar ca relatia sa cu Guvernul este una.

Dacian Ciolos, despre OUG privind salarizarea bugetarilor: Dispar salariile diferite pe aceeasi functie. Sunt introduse bonusurile in functie de performanta. OUG nu va fi adoptata in sedinta de Guvern de miercuri (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca proiectul privind salarizarea bugetarilor are ca scop corectarea unor disfunctionalitati din sistem. Seful Guvernului a precizat ca accestul se va pune pe domeniul.

Dacian Ciolos: Proiectul nu va afecta salariile existente decat in sens pozitiv. Prioritatea este Sanatatea

Premierul Dacian Ciolos a facut marti seara, de la Guvern, cateva precizari despre proiectul de ordonanta de urgenta privind salarizarea bugetarilor. Seful Executivului a precizat ca se urmareste.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )