Libnet.ro
UNICEF

09:01

Liviu Dragnea: Cu Dacian Ciolos am o relatie civilizata. Cu Guvernul am o relatie foarte proasta (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Cu Dacian Ciolos am o relatie civilizata. Cu Guvernul am o relatie foarte proasta (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca are o relatie civilizata cu premierul Dacian Ciolos, dar ca relatia sa cu Guvernul este una. continuă pe B1

Liviu Dragnea, noi critici la adresa Executivului: Am fost intrebat daca dam Guvernul jos. Sansele sunt de 50-50%. Nu ne-am asteptat sa fie atata incompetenta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Romania Tv, ca dorinta sa este sa nu pice actualul Guvern si a subliniat ca din punct de vedere strict electoral social-democratii, nu au niciun interes sa se intample acest lucru, potrivit Agerpres. El a adaugat ca, in cazul in care Guvernul va demisiona, va fi inaintata o propunere de premier presedintelui Klaus Iohannis.

Nu poti conduce tara pe Facebook. Nu exista armonizare intre ministri. Un fost demnitar din Guvernul de tehnocrati lanseaza acuzatii dure la adresa Executivului condus de Dacian Ciolos

Cabinetul Dacian Ciolos este aspru criticat chiar de unul dintre fostii membri ai cabinetului. Sub protectia anonimatului, acesta spune ca premierul sta prea mult pe Facebook, iar o tara nu poate fi condusa de pe.

Suntem datori sa le spunem ca sunt oricand bineveniti acasa. Premierul Dacian Ciolos, mesaj catre sasii stabiliti in Germania (FOTO)

Dacian Ciolos se afla in vizita in Germania, acolo unde s-a intalnit cu membri ai comunitatilor sasilor din Ardeal. Premierul le-a transmis acestora ca guvernul va incerca.

Alina Gorghiu ii da ultimatum lui Dacian Ciolos: Sa faca urgent o numire la Sanatate!

Alina Gorghiu ii da un ultimatum premierului Dacian Ciolos. Co-presedintele PNL i-a cerut lui Ciolos sa numeasca de urgenta un ministru la Sanatate. Premierul va efectua o vizita in Statele.

Liviu Dragnea, despre excluderea lui Zgonea din PSD: intr-o saptamana, doua, o sa purcedem la revocare. Eu, sincer, nu stiu unde se termina Valeriu Zgonea si unde incepe Zorro sau Mihai Viteazu

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca Valeriu Zgonea va fi revocat de catre partidul sau in maximum doua sapatamani pe motiv ca acesta mergea foarte des la Cotroceni si a a avut ca scop.

Liviu Dragnea, despre excluderea lui Zgonea din PSD: intr-o saptamana, doua, o sa purcedem la revocare. Eu, sincer, nu stiu unde se termina Valeriu Zgonea si unde incepe Zorro sau Mihai Viteazu (VIDEO)

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca Valeriu Zgonea va fi revocat de catre partidul sau in maximum doua sapatamani pe motiv ca acesta mergea foarte des la Cotroceni si a a avut ca scop.

Dacian Ciolos, despre OUG privind salarizarea bugetarilor: Dispar salariile diferite pe aceeasi functie. Sunt introduse bonusurile in functie de performanta. OUG nu va fi adoptata in sedinta de Guvern de miercuri (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca proiectul privind salarizarea bugetarilor are ca scop corectarea unor disfunctionalitati din sistem. Seful Guvernului a precizat ca accestul se va pune pe domeniul.

Dacian Ciolos: Proiectul nu va afecta salariile existente decat in sens pozitiv. Prioritatea este Sanatatea

Premierul Dacian Ciolos a facut marti seara, de la Guvern, cateva precizari despre proiectul de ordonanta de urgenta privind salarizarea bugetarilor. Seful Executivului a precizat ca se urmareste.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, intalnire pentru cresterea salariilor

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o intalnire de lucru cu premierul Dacian Ciolos, cu care a discutat despre principiile proiectului de ordonanta privind salariile bugetarilor. Cei doi.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Palatul Cotroceni, despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut marti o intalnire la Palatul Cotroceni, in cadrul careia au discutat despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )