Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dacian Ciolos: Nu am intentia sa ma prezint la alegerile din 2016

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos: Nu am intentia sa ma prezint la alegerile din 2016

Premierul Dacian Ciolos a vorbit, miecuri, despre o eventuala implicare in conducerea unui partid politic. Am spus ca nu am intentia sa ma inscriu intr-un partid politic si nu am intentia sa candidez. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos: Nu ma inscriu in niciun partid politic. Nu am intentia sa ma prezint la alegerile din 2016

Premierul Dacian Ciolos a vorbit, miecuri, despre o eventuala implicare in conducerea unui partid politic. Am spus ca nu am intentia sa ma inscriu intr-un partid politic si nu am intentia sa candidez.

FOTO. Dacian Ciolos a depus o coroana la monumentul victimelor Revolutiei

Premierul Dacian Ciolos a depus, marti, o coroana de flori la monumentul dedicat celor care au cazut la Revolutia din 1989.

Dacian Ciolos a stabilit ministerele pe care vicepremierii le coordoneaza

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a stabilit ministerele pe care vicepremierii le vor coordona, astfel ca Transporturile, Energia, Mediul si Comunicatiile vor fi coordonate de Costin Borc, iar Educatia, Cultura, Munca, Tineretul-Sportul si Consultarea Publica de Vasile Dincu.

Dacian Ciolos, la BNR la o intalnire cu guvernatorul Mugur Isarescu

Premierul Dacian Ciolos si vicepremierul si ministrul Economiei, Costin Borc se intalnesc, marti, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, subiectele abordate fiind discutii generale pe teme economice, de .

Dacian Ciolos, despre planurile Guvernului pentru 2016: Vrem sa venim cu proiectul legii salarizarii unice. Candidatura sa la alegeri, exclusa

Dacian Ciolos a prezentat, miercuri seara, o parte dintre prioritatile cabinetului sau pentru anul 2016 in cadrul unei emisiuni televizate. Premierul a precizat ca doreste sa vina cu un proiect fezabil pentru legea salarizarii unice pana la predarea mandatului, si a exclus posibilitatea unei candidaturi la alegerile de anul viitor.

Dacian Ciolos: Nu vorbim de austeritate in 2016

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, la Antena 3, ca anul 2016 nu aduce austeritate. Daca ne reuseste procesul de eficientizare a unor companii nationale care se ocupa de investitii in infrastructura,.

Dacian Ciolos, despre planurile Guvernului pentru 2016: Vom veni cu idei de atragere a romanilor care muncesc in strainatate

Dacian Ciolos a prezentat, miercuri seara, o parte dintre prioritatile cabinetului sau pentru anul 2016 in cadrul unei emisiuni televizate. Premierul a precizat ca doreste sa vina cu un proiect fezabil pentru legea salarizarii unice pana la predarea mandatului, si a subliniat nevoia atragerii cetatenilor romani plecati la munca in strainatate inapoi in tara, in contextul problemei scaderii demografice din Romania.

Premierul Dacian Ciolos, invitat special la Sinteza Zilei

Mihai Gadea are in aceasta seara, in scurt timp, un invitat special. Este vorba despre premierul Dacian Ciolos, pentru prima data in studiourile Antena 3 dupa ce a preluat aceasta functie. Urmareste Sinteza .

Ce spune premierul Dacian Ciolos despre posibilitatea revenirii crizei economice

Nu exista pericolul unei crize care sa porneasca din cauza unei situatii din Uniunea Europeana, a declarat miercuri, la Sinteza zilei, premierul Dacian Ciolos. Nu cred ca exista pericolul unei crize care sa.

Dacian Ciolos: Deficitul se va situa in jurul celui prognozat; va trebui sa fim atenti cu gestiunea bugetara pe anul viitor

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca deficitul pe anul in curs urmeaza sa se situeze in jurul celui prognozat, dar a adaugat ca avand in vedere anumite masuri luate de precedenta guvernare si de Parlament, actualul Executiv va trebui sa fie foarte atent cu gestiunea bugetara pe anul viitor pentru a nu destabiliza pe termen lung tara si economia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )