Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dacian Ciolos, despre planurile Guvernului pentru 2016: Vrem sa venim cu proiectul legii salarizarii unice. Candidatura sa la alegeri, exclusa

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos, despre planurile Guvernului pentru 2016: Vrem sa venim cu proiectul legii salarizarii unice. Candidatura sa la alegeri, exclusa

Dacian Ciolos a prezentat, miercuri seara, o parte dintre prioritatile cabinetului sau pentru anul 2016 in cadrul unei emisiuni televizate. Premierul a precizat ca doreste sa vina cu un proiect fezabil pentru legea salarizarii unice pana la predarea mandatului, si a exclus posibilitatea unei candidaturi la alegerile de anul viitor. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos, despre planurile Guvernului pentru 2016: Vom veni cu idei de atragere a romanilor care muncesc in strainatate

Dacian Ciolos a prezentat, miercuri seara, o parte dintre prioritatile cabinetului sau pentru anul 2016 in cadrul unei emisiuni televizate. Premierul a precizat ca doreste sa vina cu un proiect fezabil pentru legea salarizarii unice pana la predarea mandatului, si a subliniat nevoia atragerii cetatenilor romani plecati la munca in strainatate inapoi in tara, in contextul problemei scaderii demografice din Romania.

Premierul Ciolos, despre planurile de guvernare pentru 2016

Premierul Dacian Ciolos a vorbit miercuri seara despre planurile de guvernare pe care le are pentru 2016 intr-o interventie la un post de televiziune.

Dacian Ciolos, despre deficitul bugetar: Trebuie sa fim foarte atenti cu gestiunea bugetului ca sa nu destabilizam pe termen lung tara

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca deficitul pe anul in curs urmeaza sa se situeze in jurul celui prognozat. Faptul ca sunt anumiti bani in buget, necheltuiti, nu este .

Ce spune premierul Dacian Ciolos despre posibilitatea revenirii crizei economice

Nu exista pericolul unei crize care sa porneasca din cauza unei situatii din Uniunea Europeana, a declarat miercuri, la Sinteza zilei, premierul Dacian Ciolos. Nu cred ca exista pericolul unei crize care sa.

Dacian Ciolos: Nu am intentia sa ma prezint la alegerile din 2016

Premierul Dacian Ciolos a vorbit, miecuri, despre o eventuala implicare in conducerea unui partid politic. Am spus ca nu am intentia sa ma inscriu intr-un partid politic si nu am intentia sa candidez.

Dacian Ciolos face schimbari. Vrem sa venim anul viitor cu proiectul legii salarizarii unice

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca este nevoie de o lege a salarizarii unice. Vrem sa venim anul viitor cu proiectul de lege a salarizarii unice. )E nevoie de.

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei, premiata de Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a premiat la Palatul Victoria echipa nationala de handbal feminin a Romaniei pentru performanta obtinuta la Campionatul Mondial de Handbal Feminin, Senioare, desfasurat in 2015 in Danemarca, potrivit unui comunicat de presa al guvernului.

Dacian Ciolos: Nu ma inscriu in niciun partid politic. Nu am intentia sa ma prezint la alegerile din 2016

Premierul Dacian Ciolos a vorbit, miecuri, despre o eventuala implicare in conducerea unui partid politic. Am spus ca nu am intentia sa ma inscriu intr-un partid politic si nu am intentia sa candidez.

Dacian Ciolos: Nu vorbim de austeritate in 2016

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, la Antena 3, ca anul 2016 nu aduce austeritate. Daca ne reuseste procesul de eficientizare a unor companii nationale care se ocupa de investitii in infrastructura,.

Premierul Dacian Ciolos, invitat special la Sinteza Zilei: Stiu ca asteptarile oamenilor sunt mari. Nu pot fi finalizate intr-un an de zile

Mihai Gadea are in aceasta seara, in scurt timp, un invitat special. Este vorba despre premierul Dacian Ciolos, pentru prima data in studiourile Antena 3 dupa ce a preluat aceasta functie. Urmareste Sinteza .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )