Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dacian Ciolos luat in deradere de noul presedinte al Parlamentului European

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos luat in deradere de noul presedinte al Parlamentului European

Dacian Ciolos a starnit rasul noului presedinte al Parlamentului European, David Sassoli, atunci cand a spus ca cetatenii trebuie sa se exprime asupra sefiei institutiilor UE si deciziile sa nu fie luate in culise, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Cine este David Sassoli, italianul care a devenit noul presedinte al Parlamentului European

Noul presedinte al Parlamentului European, socialistul italian David Sassoli, in varsta de 63 de ani, este un fost jurnalist care are o experienta de zece ani ca europarlamentar. Fost vicepresedinte al Parlamentului European, Sassoli a prezidat, in aceasta calitate numeroase sesiuni plenare de la sediul din Strasbourg.

Patru candidati s-au inscris in cursa pentru functia de presedinte al Parlamentului European

Patru europarlamentari s-au inscris in cursa pentru functia de presedinte al Parlamentului European, printre ei nefiind si socialistul bulgar Serghei Stanisev, al carui nume era vehiculat pentru acest post. Primul vot este programat miercuri, la Bruxelles, la ora locala 09:00 10:00 ora Romaniei).

David Sassoli este noul presedinte al Parlamentului European

Social-democratul italian David-Maria Sassoli a fost ales noul presedinte al Parlamentului European, scrie politico. eu.

David Sassoli, noul presedinte al Parlamentului European

Noul presedinte al Parlamentului European este social-democratul italian David Sassoli. in legislatura anterioara acesta a detinut functia de vicepresedinte al PE. Sassoli a reusit sa acumuleze o.

Italianul David Sassoli este noul presedinte al Parlamentului European

Europarlamentarul socialist David Sassoli a fost ales presedinte al Parlamentului European PE) pentru urmatorii doi ani si jumatate.

Socialistul italian David Sassoli este noul presedinte al Parlamentului European

Socialistul italian David Sassoli a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Parlamentului European. Sassoli a fost ales din al doilea tur, cu 345 de voturi.

VIDEO Deputatii europeni au taxat ipocrizia lui Dacian Ciolos. Fostul premier a starnit hohote de ras

In calitate de lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, Dacian Ciolos a sustinut un discurs dupa alegerea socialistului italian David Sassoli in functia de presedinte al legislativului european. Numai ca a fost intrerupt de hohote de ras. Motivul: Ciolos a pledat ca functiile europene sa nu mai fie alocate prin negocieri de culise, in timp ce seful sau politic, Emmanuel Macron, a dinamitat procedura democratica spitzenkandidat.

VIDEO. De la prezentator al jurnalului televiziunii nationale la presedintia Parlamentului European

Social-democratul italian David-Maria Sassoli a fost ales noul presedinte al Parlamentului European.

Dacian Ciolos, HUIDUIT in Parlamentul European: Declaratiile liderului Renew Europe privind NEGOCIERILE DE CULISE, taxate de colegii eurodeputati(VIDEO)

Dacian Ciolos, lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, a fost huiduit miercuri in plenul legislativului european. Totul s-a intamplat in timpul discursului pe care liderul PLUS l-a sustinut dupa.

Frans Timmermans la sefia Comisiei Europene, Manfred Weber in fruntea Parlamentului European ?

Potrivit informatiilor de ultima ora de pe culoarele summitului UE de la Bruxelles de la care se asteapta desemnarea sefilor structurilor de conducere comunitare, liderii europeani ar merge pe ideea ca postul de presedinte al Comisiei Europene sa fie atribuit socialistului Frans Timmermans, in ciuda opozitiei grupului de la Visegrad, iar cel de sef al Parlamentului European, popularului Manfred Weber.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )